Κίνηση αλληλεγγύης από το Σύλλογο Ποντίων Φυλής «Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ».

Η λέξη συγχαρητήρια είναι πολύ φτωχή για να αποδοθεί το μέγεθος της προσφοράς του Συλλόγου Ποντίων Φυλής « Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ» προς τον συνάνθρωπο.

Η προσπάθεια του προέδρου κου Ευθυμιάδη Ιωάννη και των μελών του Δ.Σ. να συμβάλει στον αγώνα για την κοινωνική συνοχή στα πλαίσια της καθημερινής πάλης  και ευαισθητοποίησης  για τα κοινωνικά αγαθά, που στις μέρες μας στερούνται καθημερινά όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, σε μία προσπάθεια  προσφοράς και στήριξης ευπαθών οικογενειών με μεγαλύτερες ανάγκες , καλεί εν όψει του Δωδεκαημέρου όλους τους ενεργούς  πολίτες και φορείς του τόπου μας, προκειμένου να καλυφθούν βασικές ανάγκες.

Έτσι και φέτος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την πρωτοβουλία του προέδρου κου Ευθυμιάδη Ιωάννη και την άμεση ανταπόκριση όλου του Δ.Σ. του συλλόγου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και παραδόθηκαν σε 100 άπορες οικογένειες του Δήμου μας.

Μια μικρή, αλλά συνάμα σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για να κρατηθεί ζωντανό το πνεύμα των εορτών σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση.

Συγχαρητήριά στον  πρόεδρο και στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Καλή χρονιά , ευλογημένη με  πρόοδο και υγεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια