Δημήτρης Καμπόλης: Ευελπιστώ η ταμιακή διαφορά των 653.170 χιλ ευρώ να είναι λογιστικό λάθος




ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΖΗΤΗΣΕ  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δηλώσεις σχετικά με τη διαφορά που εμφανίζεται στον Ταμειακό Απολογισμό του 2013 σε ποσά που αφορούν στον Αθλητικό – Πολιτιστικό Οργανισμό «η Πάρνηθα» έκανε  ο Αντιδήμαρχος Εσόδων Δημήτρης Καμπόλης κατά  τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου, θέλοντας όπως τόνισε να ενημερώσει τους συναδέλφους της πλειοψηφίας αλλά και της
μειοψηφίας.
Ο κ. Δημήτρης Καμπόλης  μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:
«Το 2013 ψηφίστηκε ο απολογισμός του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού «η Πάρνηθα» από την 1-1-2013 έως και τις 31-12-2013.
Ο εν λόγω απολογισμός, είχε μία επιχορήγηση από τον Δήμο προς το Νομικό Πρόσωπο του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Στον απολογισμό όμως, δεν αναγράφεται το 1 εκατομμύριο ευρώ αλλά αναφέρεται, ότι, με το υπ΄αριθμό  391 ένταλμα, το Νομικό Πρόσωπο έλαβε ποσό που αντιστοιχούσε σε 346.830 χιλ ευρώ.
Τότε μάλιστα εμείς ως παράταξη είχαμε ψηφίσει τον απολογισμό, δίχως να είμαστε ενήμεροι για την ταμειακή διαφορά.  Εν ολίγοις σήμερα, με αριθμό εντάλματος Α1052, λείπει το ποσό των 653.170 χιλ ευρώ. Σε συνάντηση που είχα με τον πρώην Πρόεδρο του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού «η Πάρνηθα» κ. Κωνσταντίνο Σκαμαντζούρα, μου απάντησε επί λέξει «Αντιδήμαρχε ουδέποτε πήρα το ποσό των 653.170 χιλ ευρώ»
Μετά κι από αυτό, ως Αντιδήμαρχος Εσόδων είχα υποχρέωση να πράξω τα δέοντα. Ήδη με εντολή μου όρισα Διευθυντή του Δήμου ώστε να ξεκινήσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ευελπιστώ να πρόκειται για λογιστικό λάθος.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια