Ευάγγελος Σταματάκος: Πλήρως ανακαινισμένος ο Παιδικός Σταθμός της Δημοτικής Ενότητας Φυλής

                                             

ΠΡΙΝ


ΜΕΤΑ

           Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την ολική ανακαίνιση του κτιρίου του Α’ Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας της Φυλής, το οποίο αντιμετώπιζε πολλά τεχνικά προβλήματα. 
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο του Παιδικού Σταθμού Βαγγέλη Σταματάκο ο οποίος υλοποιώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και της Τεχνικής Υπηρεσίας, δήλωσε τα εξής:
«Τα πολλά τεχνικά προβλήματα αντιμετωπίστηκαν άμεσα ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες που ο Παιδικός Σταθμός ήταν κλειστός έγιναν περαιτέρω εργασίες με στόχο τον εκσυγχρονισμό του κτιρίου, ώστε το ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας που είναι τα παιδιά μας, να ζουν  σ’ ένα ασφαλές σύγχρονο και υγιές περιβάλλον. 
Σε πρώτη φάση μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες ο Παιδικός Σταθμός βάφτηκε εξωτερικά κι εσωτερικά ενώ τοποθετήθηκαν επίσης, καινούργιες πρίζες ασφαλείας, νέος εξαερισμός και ειδικός φωτισμός για παιδικούς σταθμούς.
 Στη δεύτερη φάση τοποθετήθηκαν  καινούργια αλουμίνια αλλά και νέα περίφραξη του χώρου. 
Συμπαραστάτης μου σε αυτή τη προσπάθεια είναι ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο. Το βέβαιο είναι, ότι οι μικροί μαθητές από την νέα σχολική χρονιά, θα απολαύσουν τον ανανεωμένο  και απόλυτα ασφαλή χώρο τους» επεσήμανε σχετικά ο Ευάγγελος Σταματάκος.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια