Συνεχίζει τον πόλεμο κατά της αυθαίρετης δόμησης ο Δήμος Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην απομάκρυνση τροχόσπιτου και αυθαίρετης λυόμενης σιδηροκατασκευής προχώρησε, το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2015, παρουσία Εισαγγελικής λειτουργού, η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Φυλής.
Την όλη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν μηχανήματα και οχήματα του Δήμου Φυλής συντόνισαν οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Χατζητρακόσιας, Μιχάλης Οικονομάκης και Μαρίνος Σαρλάς.
«Το μήνυμα του Δήμου είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο ανοχής στην αυθαίρετη δόμηση η οποία
πλήττει το περιβάλλον, προσβάλει την αισθητική και διακυβεύει τη δημόσια Υγεία», τόνισε ο Αναπλ. Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας και πρόσθεσε.
«Καλούμε τους συμπολίτες μας να καταγγέλλουν  τις πολεοδομικές παραβάσεις, στη φάση της κατασκευής, ώστε να παρεμβαίνουν αμέσως οι αστυνομικές αρχές και η Διεύθυνση Πολεοδομίας . Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι ο Δήμος θα επιμείνει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ώστε να επιτραπεί η κατεδάφιση των. πάνω από εκατό, αυθαίρετων κατασκευών, που βρίσκονται σε όλες τις συνοικίες του Δήμου Φυλής και για τις οποίες έχει εκδοθεί, με νόμιμες διαδικασίες, πρωτόκολλο κατεδάφισης».


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΑ (ΜΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ) ΣΠΙΤΙΑ; Η ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ;ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ;ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; Η ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΜΙΑΣ ΓΡΙΟΥΛΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή