Χαμόγελα και ζωντάνια στους αγιασμούς των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου


Τη νέα παιδαγωγική χρονιά για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φυλής «άνοιξε» το Ζεφύρι, με τους αγιασμούς που τελέστηκαν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στον Α’ Παιδικό Σταθμό και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στον Β’ Παιδικό Σταθμό, παρουσία γονέων και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.
Καλή χρονιά ευχήθηκε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γεώργιος Κούρκουλος, ο οποίος τόνισε ότι τα παιδιά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής και υπογράμμισε ότι η διοίκηση των παιδικών σταθμών και οι εργαζόμενοι σε καθημερινή βάση προσπαθούν να παρέχουν στα παιδιά το καλύτερο δυνατό σε διαπαιδαγώγηση και φροντίδα. Μια προσπάθεια, που όπως επισήμανε ο κ. Κούρκουλος, αναγνωρίζεται από τους γονείς, δίνοντας δύναμη στη διοίκηση και τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους. Στο πλαίσιο αυτό επιτεύχθηκε οι παιδικοί σταθμοί Ζεφυρίου να λειτουργήσουν από την πρώτη μέρα με πλήρες προσωπικό, στο οποίο μάλιστα εντάσσεται παιδοψυχολόγος, ενώ όπως υπογράμμισε ο κ. Κούρκουλος, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες. Όλες αυτές οι ενέργειες
έχουν δημιουργήσει ένα δημιουργικό περιβάλλον στου παιδικούς σταθμούς, στους οποίους τα παιδιά προσέρχονται ευχάριστα, κατέληξε ο κ. Κούρκουλος.
Τις ευχές του Δημάρχου, Χρήστου Παππού, μετέφεραν στον Α’ Παιδικό Σταθμό ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Σχίζας και στον Β’ Παιδικό Σταθμό ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος, υπογραμμίζοντας ότι εντολή του Δημάρχου και δέσμευση της Δημοτικής Αρχής είναι τα παιδιά να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα. 
Ο κ. Σχίζας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, εξήρε το έργο που έχει επιτελέσει η διοίκηση των παιδικών σταθμών και ιδιαίτερα ο κ. Κούρκουλος, για την εύρυθμη λειτουργία τους και προανήγγειλε την έναρξη εντός του 2016 των εργασιών για την κατασκευή του νέου Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού στο Ζεφύρι.
Συγχαρητήρια για το σημαντικό έργο στους παιδικούς σταθμούς έδωσε σε διοίκηση και εργαζόμενους και ο κ. Μαυροειδάκος, ο οποίος συνεχάρη επίσης τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΦ, Γκίκα Χειλαδάκη, για το έργο και την προσφορά της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
Καλή χρονιά ευχήθηκε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ, Γκίκας Χειλαδάκης, στα παιδιά και τις παιδαγωγούς και εξέφρασε την ελπίδα «να μπορούμε να κρατάμε αυτές τις δομές ανοιχτές».
Υγεία και δύναμη ευχήθηκαν στα παιδιά, τους γονείς και τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο Πρόεδρος Α’ Παιδικού Σταθμού Φυλής (Χασιά), Βαγγέλης Σταματάκος, οι οποίοι συνεχάρησαν τον συνάδελφό τους, Γιώργο Κούρκουλο για το σημαντικό έργο που επιτελείται στους παιδικούς σταθμούς του Ζεφυρίου, αλλά και για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων με τις κτιριακές βελτιώσεις που πραγματοποιήθηκαν. 
Καλή παιδαγωγική χρονιά ευχήθηκαν, επίσης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Αντωνόπουλος, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Τζένη Μπάρα και η Αντιπρόεδρος Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου και τοπική σύμβουλος, Άννα Κουμερτά – Τσεκούρα, οι οποίοι διαβεβαίωσαν, ότι η διοίκηση του Δήμου Φυλής θα είναι κοντά στους γονείς και τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών σε ότι χρειαστούν. Ευχήθηκαν επίσης δύναμη στον κ. Κούρκουλο να συνεχίσει το σημαντικό του έργο.

Τις ευχαριστίες τους για την καλή δουλειά που γίνεται, διετύπωσαν στον κ. Κούρκουλο, τις διευθύντριες και τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών, γονείς παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές, ενώ η ζωντάνια και τα πλατιά χαμόγελά τους ήταν η ανταμοιβή τους από τα παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια