Αυτός είναι ο 28χρονος φρουρός του Τσίπρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

froyrossss1
Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του 28χρονου Ανδρέα Ιωαννίδη, του νεαρού φρουρού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα σε τροχαίο δυστύχημα στο Καματερό.Ο 28χρονος Ανδρέας, που υπηρετούσε στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ, έχασε τη ζωή του λίγο πριν τις 6:00 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Κατευθυνόταν προς τη Λεωφ. Φυλής όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε με το κεφάλι, πάνω σε κολόνα, χάνοντας τη ζωή του.
Το policenet.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντος του αδικοχαμένου αστυνομικού, οι οποίοι έλεγαν
ότι τη στιγμή του ατυχήματος, ο Αντρέας δεν φορούσε κράνος και προστατευτικό μπουφάν.
froyrossss2
Ποιος ήταν ο Ανδρέας Ιωαννίδης
Πριν από ένα χρόνο, τοποθετήθηκε στην προσωπική φρουρά του Πρωθυπουργού και στην ασφάλεια της οικογένειας του Αλέξη Τσίπρα.
Νωρίτερα, το 2011 υπηρέτησε στη Δίωξη Ναρκωτικών. Ήταν απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και της σχολής της Αστυνομίας Ρεθύμνου, ενώ υπήρξε μέλος σε διάφορα αθλητικά σωματεία της περιοχής του. Τον περασμένο Μάιο συμμετείχε σε αγώνα body building που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ Φαλήρου και κατέκτησε την έκτη θέση. Έπαιζε μπάσκετ στη Δ.Α.Σ του Ζεφυρίου ενώ ήταν μέλος και στο Γυμναστικό Σύλλογο Αγίων Αναργύρων.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ζεφύρι σε μια οικογένεια που αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Γιαυτό και ο Ανδρέας εργαζόταν από νωρίς. Το 2000 πέρασε στην σχολή ΤΕΦΑΑ στο πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ το 2009 αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του στη σχολή της Αστυνομίας στο Ρέθυμνο.
Είχε δύο μικρότερα αδέλφια, ο ένας φοιτητής στο ΤΕΙ της Αθήνας, και ο άλλος μαθητής Λυκείου.
froyrossss3
Η μέρα του τραγικού τροχαίου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος φρουρός κατευθυνόταν σε καφετέρια του Καματερού την ώρα που έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βρήκε τραγικό θάνατο.
Είχε δώσει ραντεβού με έναν φίλο του στην περιοχή. Ο νεαρός γνώριζε την επικινδυνότητα του δρόμου καθώς ήταν πολύ συχνά περνούσε από αυτόν. Το μοιραίο λάθος του ήταν ότι δεν φορούσε κράνος, όταν προσέκρουσε με το κεφάλι πάνω στην κολόνα. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος και παρά την άμεση μεταφορά του στο 401 Νοσοκομείο Αθηνών, οι γιατροί δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
ΠΗΓΗ:http://www.crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια