Ευχαριστίες Συλλόγου Νέων Φυλής για το 1ο Welcome Autumn Festival

  

    Ο Σύλλογος Νέων Φυλής φέτος για πρώτη φορά διοργάνωσε ένα φθινοπωρινό φεστιβάλ με σκοπό να στηρίξει τη πόλη και τους δημότες. 
Το 1ο Welcome Autumn Festival περιελάμβανε έκθεση με χειροποιήτα αντικείμενα και προϊόντα από ανθρώπους που δουλεύουν από το σπίτι τους με αγάπη και μεράκι,παιδικές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους και μια υπέροχη συναυλία από έναν υπέροχο καλλιτέχνη. 
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους του Συλλόγου Νέων Φυλής τον Δήμο Φυλής για την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας των Άνω Λιοσίων 
Το ΝΠΔΔ ''Η Πάρνηθα'' και τον Πρόεδρο κ.Γεώργιο Μαυροειδή για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης. 
'Ολους τους εκθέτες μας για τη προθυμία τους και τις υπέροχες δημιουργίες τους. 
Τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος και τοπικό σύμβουλο κ.Δημήτρη Κοψαχείλη για την μεταφορά των πάγκων για τους εκθέτες μας με ιδιωτική πρωτοβουλία. 
Το 7ο Δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων,τον Πρόεδρο του ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων
κ.Παναγιώτη Λουμάκη και όλο το ΔΣ. 
Το 5ο Δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων,την Πρόεδρο του ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων κ.Αντωνία Μπλέτσα και όλο το ΔΣ. 
Την κ.Λένα Κουλούρη και τον κ.Σωτήρη Ρόδη που βρέθηκαν δίπλα στον Σύλλογο όλη τη μέρα και βοήθησαν στο στήσιμο του Φεστιβάλ. 
Τον χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου μας κ.Παναγιώτη Παπανικολάου που βοήθησε επίσης στο στήσιμο. 
Tην υπεύθυνη τύπου του Συλλόγου Νέων Φυλής και συγγραφέα κ.Νατάσα Γκουτζικίδου για το υπέροχο βίντεο με τις δράσεις του Συλλόγου και την εκφώνηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
Τον Αθλητικό Σύλλογο Ρυθμικής ''Σύμμετρον'' που βρέθηκε κοντά μας, την αρχιπροπονήτρια κ.Μαρία Μπακετέα και την ολυμπιονική κ.Χαρά Καρυάμη. 
Συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία και προσπάθεια. 
Τον Σύλλογο Ελληνορωμαϊκής Πάλης ''Λεωντίδες'',τον Πρόεδρο κ.Γεώργιο Χειλετζάρη και όλο το ΔΣ, τους αθλητές που βρέθηκαν κοντά μας,καθώς επίσης και τον προπονητή κ.Νίκο Αποστόλου 
Συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία και προσπάθεια. 
Τον Δημήτρη Παρίση που έντυσε μουσικά τη βραδιά με την υπέροχη μπάντα του.Ο Δημήτρης ήρθε αφιλοκερδώς και με τη στήριξη της Προέδρου του Συλλόγου ''Άγαπώ'' κας.Έλενας Σερεπίσου. 
Την Βάσω Καρρά που ήταν η εθελόντρια στο γραφείο του Συλλόγου μας κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και αλλά και στο σεντόνι που ζωγράφιζαν τα παιδιά. 
Την Αντιγόνη Μαυρομιχάλη για τις υπέροχες κούκλες και όλη τη βοήθεια. 
Όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας. 
Σας ευχαριστούμε όλους γιατί απλώς χωρίς εσάς το Φεστιβάλ θα παρέμενε ιδέα. 
Συγχαρητήρια σε όλους! 
Οι ετοιμασίες για το 1ο Welcome Winter ξεκινούν σύντομα. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φυλής 
Κόκκινου Φωτεινή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια