"Πόρτα" έφαγαν από Δούρου & Σια.

   
    Στις 16 Απριλίου 2015 στην Επιτροπή Αναφορών της ΕΕ για το ΧΥΤΑ Φυλής ΕΔΩ  έγινε παρέμβαση της Επιτροπής Αγώνα Φυλής. Μετά από αυτή την παρέμβαση το BBC WORLD ενδιαφέρθηκε για τα καταγγελλόμενα και τους ζήτησε συνάντηση για να κάνουν σχετικό ρεπορτάζ. Το ραντεβού κλείστηκε για το πρωί της Δευτέρας  21 Σεπτεμβρίου 2015 στο ΧΥΤΑ Φυλής. 
  Όπως προβλέπεται  το συνεργείο πήρε άδεια από τη διοίκηση του
ΕΔΣΝΑ για να εισέλθει στο χώρο μαζί με 2-3 μέλη της Επιτροπής Αγώνα Φυλής.  Μια εβδομάδα πριν το ραντεβού η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ ζήτησε από τον υπεύθυνο του τηλεοπτικού συνεργείου τα ονόματα των ανθρώπων που θα εισέλθουν στο χώρο,  για να βγουν οι απαραίτητες άδειες.
   Από εκεί και μετά,  όταν δόθηκαν τα ονόματα των μελών της Επιτροπής Αγώνα Φυλής, άρχισαν και τα "βάσανα" για τον υπεύθυνο του τηλεοπτικού συνεργείου του BBC WORLD. Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλεπάλληλα τηλέφωνα έγιναν μεταξύ των υπευθύνων του τηλεοπτικού συνεργείου και της αντιπροέδρου του ΕΔΣΝΑ Αφροδίτης Μπιζά  για να μην εισέλθουν στο ΧΥΤΑ Φυλής τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Φυλής. 
  Τελικά τη λύση έδωσε ο γενικός γραμματέας του ΕΔΣΝΑ Γιάννης Γρίβας , που δεν έχει και το πρόβλημα του πολιτικού κόστους, να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ την είσοδο σε άτομα που δεν έχουν σχέση με το τηλεοπτικό συνεργείο. Αυτό μάλλον έγινε για να τους δείξουν ότι θέλουν και το πόσο καλά λειτουργεί ο ΧΥΤΑ. 
  Παρόλο που δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο ΧΥΤΑ, μιας και εκείνο το πρωί είχαν ανοίξει οι ουρανοί και έβρεχε ασταμάτητα, νέο ραντεβού κλείστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου. Οι άνθρωποι του τηλεοπτικού συνεργείου αφού είδαν ό,τι τους έδειξαν και μύρισαν το εσωτερικό του ΧΥΤΑ Φυλής, βρέθηκαν και με τους ανθρώπους  για τους οποίους ήρθαν στην Αθήνα.
   Το ρεπορτάζ λοιπόν συνεχίστηκε, αν και κάποιες δεν το ήθελαν, έξω από το ΧΥΤΑ σε σημείο όπου μπορούσαν να δουν όλο το μέγεθος του ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων-Φυλής.
  Η συνέχεια επί της οθόνης του BBC WORLD  μέσα στο Φλεβάρη του 2016.

Παραπονιάρης
   









   

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

    Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

    ΑπάντησηΔιαγραφή