Επίσκεψη Ραχήλ Μακρή και Νίκου Σοφού στο Δημαρχείο Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη Ραχήλ Μακρή και Νίκου Σοφού στο Δημαρχείο Φυλής
Τους υποψηφίους βουλευτές της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ραχήλ Μακρή και Νίκο Σοφό, συνοδευόμενους από αντιπροσωπεία των Επιτροπών Στήριξης του κόμματος υποδέχθηκε το πρωί της Τρίτης, 15 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Φυλής ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του κόμματος για τα προβλήματα και τις προοπτικές του Δήμου Φυλής κι ευχήθηκε στους υποψηφίους καλή επιτυχία στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Δεν παρέλειψε ακόμη να προσφέρει στη Ραχήλ Μακρή, ως αναμνηστικό της επίσκεψης, το έμβλημα του
Δήμου Φυλής και το βιβλίο του Δημήτρη Γιώτα «Τα μοναστήρια της Πάρνηθας» .
Αναφερόμενος στην επίσκεψη ο Δήμαρχος τόνισε ότι ως Δήμαρχος οφείλει να σέβεται τη λαϊκή βούληση και τους εκπροσώπους των κομμάτων που αναδεικνύει ο ελληνικός Λαός κι ως εκ τούτου η συνάντηση αποτελούσε υποχρέωσή του. Πρόσθεσε όμως ότι αποτέλεσε ταυτόχρονα κι ευχαρίστηση καθώς είχε μια πολύ χρήσιμη κουβέντα με τους εκπροσώπους της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από τη συνάντηση με το Δήμαρχο, η αντιπροσωπεία της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συζήτησε στο γραφείο του, σε φιλικό κλίμα και με τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης Δημήτρη Καμπόλη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια