Επιστροφή αυτοδιοικητικών........... στο μαντρί ;;;

Ενωμένο στην Αυτοδιοίκηση  και πάλι το ΠΑΣΟΚ στην Αττική

Παρών και  στην « πρώτη γραμμή» του εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ, στην Αττική , είναι πρώτη φορά μετά το 2009 , όλοι σχεδόν οι πασοκογενείς Δήμαρχοι , στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας .
Ανταποκρινόμενοι θετικά στο ανοιχτό προσκλητήριο της νέας προέδρου του ΠΑΣΟΚ , Φώφης Γεννηματά , συναισθανόμενοι την κρισμότητα  αυτή της εκλογικής μάχης  τόσο για το μέλλον της χώρας όσο και για την ίδια την υπόσταση  της Αυτοδιοίκησης και αναλογιζόμενοι  τα όσα συνέβησαν το διάστημα της διακυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , δραστηριοποιούνται δυναμικά στην προεκλογική εκστρατεία  του ΠΑΣΟΚ .
Η συσπείρωση και βούλησή τους αυτή , αποτυπώθηκε  και στη μαζικότητα  που είχε προχθεσινή σύσκεψη νυν και πρώην Δημάρχων , στη Χαριλάου Τρικούπη , η οποία ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις  αυτών που είχαν τη σχετική πρωτοβουλία ( Τζουλάκης-Ακσούνης -Κοιμήσης- Ευθυμίου-Καρπέτας).
Τα τελευταία τρία χρόνια οι δήμαρχοι κκ Τζουλάκης ( Ν. Σμύρνη) , Ευθυμίου ( Μοσχάτο-Ταύρος) και  Καρπέτας ( Μεταμόρφωση) εξακολουθούσαν , να αποτελούν την εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στα αυτοδιοικητικά όργανα.
Όμως , μετά από …πολλά χρόνια την πόρτα της Χαρ. Τρικούπη , διάβηκαν και πάλι Δήμαρχοι , όπως ο Νίκος Ζενέτος (Ίλιον), Βασίλης Βαλασσόπουλος ( Ηλιούπολη) που κομματικά είχαν ανδρανοποιηθεί , παραμένοντας ωστόσο  στο χώρο αλλά  και ο Γιώργος Καπλάνης ( Αγ. Βαρβάρας) , ο οποίος είχε κατευθυνθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και ήταν ακόμη και την προσηγούμενη βδομάδα στη συγκέντρωση του κ. Τσίπρα , στο Αιγάλεω.
Ακόμη πιο αισθητή ήταν η παρουσία πρώην Δημάρχων , μεταξύ  των οποίων και πολλοί  από τους …πρωτεργάτες της σημαντικής εξέλιξης που είχε ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης , τα προηγούμενα 30 χρόνια.
Έτσι στη σύσκεψη εκτός  σπό τους νυν Δημάρχους Τζουλάκη , Καρπέτα , Ευθυμίου , Ζενέτου,Βαλασόπουλου, Καπλάνη , παρέστησαν και οι πρώην Δήμαρχοι :

Ντηνιακός ( Χαιδάρι), Αλούκος ( Άλιμος), Ειρηνάκης ( Αγ. Δημήτριος), Κουκουβίνος ( Ιλίου),Ευσταθιάδης ( Αργυρούπολη-Ελληνικό),Κόκκορης ( Γλυφάδα), Ξένος ( Αλίμος), Μπουραίμης ( Φυλή) , Μουστακάτος ( Αχαρναί) , Ντούρος  ( Αχαρναί), Γιαννακόπουλος ( Αγ. Παρασκευή), Δημητρακόπουλος ( Περιστέρι) , Χρονόπουλος ( Δραπετσώνας), Σμέρος ( Παλλήνη) , Παπαδογιωργάκη ( Γέρακα) κ.α .
Επίσης από το Δήμο Πειραιά συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Γαιτανάρος και Αβραμίδης και από το Δήμος Αθήνας κ. Αποστολόπουλος .
Παρόντες ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρώην δήμαρχος Καλλιθέας , Κώστας Ασκούνης , που σήμερα είναι  από τους έχοντες  το « γενικό πρόσταγμα» της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ  και ο νυν επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ  στην ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμφιλοχίας , Απόστολος Κοιμήσης .
πηγή:http://newsta.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια