Επιχείρηση καθαριότητας στο χώρο του πρώην 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιχείρηση καθαριότητας στον εγκαταλελειμμένο χώρο του πρώην 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων, που είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης, πραγματοποίησε ο Δήμος Φυλής. Την επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών εξορμήσεων, ανά συνοικία, συντόνισαν οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης και Διοίκησης Δημήτρης Καμπόλης.
«Όπως έχουμε εξαγγείλει, ο Δήμος Φυλής, εκτός από τα καθημερινά προγράμματα καθαριότητας, πραγματοποιεί, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εξορμήσεις σε όλες τις συνοικίες του Δήμου. Στόχος μας είναι να αντιμετωπιστούν τα ειδικά προβλήματα που ανακύπτουν σε κάθε γειτονιά, όπως στη συγκεκριμένη, όπου οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται, καθημερινά, μπροστά σε πολύ
δυσάρεστες καταστάσεις και ιδίως στις γειτονιές που κατοικούν ΡΟΜΑ. Προσανατολιζόμαστε στην ψήφιση Κανονισμού Καθαριότητας, στον οποίο θα προβλέπεται η επιβολή υψηλών προστίμων από το Δήμο. Δεν θέλουμε ως Διοίκηση να προχωρήσουμε σε τέτοιου είδους μέτρα, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, όμως φοβάμαι ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για να αλλάξει η νοοτροπία και η συμπεριφορά ορισμένων που θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία», τόνισε ο Μιχάλης Οικονομάκης.    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια