Nικηφόρος Σ. Δαδάνης: Οι Ανακοινώσεις Δούρου- Σγουρού αποτελούν Προσβολή-Ντροπή για τους κατοίκους του Δήμου Φυλής .

Αποτελεί  ντροπή  για  την νοημοσύνη μας ,  οι  εκατέρωθεν  κοκκορομαχίες  μεταξύ  των  δύο  Περιφερειαρχών  " Νυν  &  Πρώην  "  για  το  θέμα  του  Αποτεφρωτήρα  ,στου κασσίδη το κεφάλι , δλδ,  στον  Δήμο  μας . 






Μου θυμίζει  την  λαική  παροιμία  που  λέει: " Δυο Γαϊδαροι μαλώνανε  σε  ξένο Αχυρώνα "






Διαβάστε  τις  ανακοινώσεις  τους  και  βγάλτε τα συμπεράσματά σας  : 






Ο  Πρώην  Περιφερειάρχης  κ. Σγουρός   κατηγορεί την  Κα  Δούρου,  Νυν  Περιφερειάρχη , για εμπαιγμό , ότι παραπλάνησε τον λαό και τους Δημότες του Δήμου Φυλής , τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά ότι θα απομάκρυνε τον ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ  από την περιοχή μας  αμέσως  μόλις  αναλάμβανε  τα  καθήκοντα  της . 

Η χωματερή ΕΔΩ θα μείνει 


Ενώ  ο ίδιος δεν  είπε  κουβέντα   ούτε  προεκλογικά  αλλά  ούτε και  μετεκλογικά  αν  η Διοίκηση  του  θα  συνέχιζε να  λειτουργεί  τον  ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑ  , όπως  και  την Χωματερή   άλλωστε .

Εσείς  θα τον κλείνατε τον Αποτεφρωτήρα κ. Σγουρέ ;;;;

Την Χωματερή θα την κλείνατε  κ. Σγουρέ ;;;

Αυτό βέβαια που τον ενόχλησε  είναι ο τρόπος που  θα  γίνει  η  εκμίσθωση  του  ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΉΡΑ . Κατηγορεί την κα Δούρου  δλδ  για απ ευθείας ανάθεση σε Ιδιώτη  και δεν επέλεξε τον τρόπο που εκείνος θα επέλεγε . Των "διαφανών διαδικασιών"  δηλαδή......

Αλλάξανε  τα  συμφέροντα   κ. Σγουρέ  , δεν  το  καταλάβατε  αυτό ;  

Όλοι εμείς όμως, οι Δημότες  Φυλής  ,δεν διαβάσαμε ούτε μια γραμμή από την ανακοίνωση σας για την Μόλυνση που προκαλεί ο Αποτεφρωτήρας στην Περιοχή μας . 

Την μόλυνση που προκαλεί στο Περιβάλλον που ζούμε .

 Την μόλυνση και την επιβάρυνση που προκαλεί στην Υγεία μας. 

Το μόνο που είδαμε  ήταν  για " Τιμές Εκκίνησης - Ευρώ - Ευρώ - Εκατομμύρια "  προφανώς αυτά  συνεχίζουν  να  σας  ενδιαφέρουν  και  τώρα  που  είστε  στην  Αντιπολίτευση .

Απ την άλλη πλευρά  η ανακοίνωση,  της Νυν Περιφερειάρχη  κας  Δούρου , απαντώντας στον κ. Σγουρό , μας έδωσε να καταλάβουμε ότι αυτό που μετράει είναι η Τεχνοκρατική Αντίληψη της  κατάστασης  χωρίς να  υπολογίσει  ούτε  σε  μια  γραμμή   της   το   Δημόσιο   Αίσθημα  Απογοήτευσης  και   Εμπαιγμού  που νιώθουν, όλοι, όσοι σας στήριξαν  κα Δούρου .



  • Πότε μιλήσατε στους Δημότες της Φυλής  για επέκταση της εκμίσθωσης  του ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑ ΓΙΑ  3 + 3  ΧΡΟΝΙΑ  ; ; ; 
  • Σε τι διαφέρει , κα Δούρου η Πολιτική σας από την Πολιτική του κ. Σγουρού ; 

  • Εμείς θυμόμαστε κάτι για Απομάκρυνση , θυμόμαστε κάτι για Αποκατάσταση του χώρου, θυμόμαστε κάτι για επιβαρυμένη περιοχή και υποδομές που δεν αντέχουν άλλο .
  • Θυμόμαστε για δηλώσεις που κάνατε προεκλογικά ότι οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής  έχουν επωμιστεί τεράστια υποβάθμιση τόσο στο Περιβάλλον που ζουν όσο και στην Υγεία τους . Και τώρα έρχεστε και  μιλάτε  για Επέκταση της εκμίσθωσης   3 + 3 χρόνια , μέχρι να βρείτε άλλη λύση ; ; ; 

  • Πότε  τα  είπατε αυτά  προεκλογικά ;  

  • Πότε μιλήσατε για μείωση των αντισταθμιστικών και συνέχιση της λειτουργίας της χωματερής στον Δήμο μας ; ; ;Εμείς οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής παραχωρούμε τα δικαιώματα χρήσης της χωματερής μαζί με τα χρήματα που την συνοδεύουν με την προυπόθεση να εγκατασταθεί σε όποιον άλλον Δήμο την θέλει. 

  • Ρωτήστε τον Δήμο Κηφησιάς , τον Δήμο Μαραθώνα , τον Δήμο Αργυρούπολής , μπορεί να την θέλουν μαζί με όλο το πακέτο .  Για εμάς πάντως τελείωσε η      ΧΩΜΑΤΕΡΗ   ΚΑΙ    ΌΛΑ      ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ   ΤΗΣ   στην συνείδηση  μας . Και η   προσπάθεια  μας θα είναι να κλείσει και να αποκατασταθεί ο περιβάλλοντας χώρος  εν  τέλει . 
  • Είτε αυτό γίνει με σας Περιφερειάρχη  είτε με Αλλον.
Μιλήσατε στην ανακοίνωση σας για όφελος των πολιτών που θα κερδίσουν 15 εκατ. Ευρώ. 

Μιλήσατε για το όφελος των Υγειονομικών μονάδων που θα πληρώνουν 5% λιγότερο για να αποθηκεύουν Νοσοκομειακά απόβλητα όπως ορούς ,μολυσματικό αίμα , αντιδραστήρια , μικροβιακές και μολυσματικές σακκούλες , πόδια -χέρια , εντόσθια από επεμβάσεις , και όλα αυτά θα καίγονται στον αποτεφρωτήρα και θα μολύνει το περιβάλλον που ζούμε και αναπνέουμε , τον οποίο θέλετε να επεκτείνετε για 3 + 3 χρόνια .

Που είναι το όφελος για τον Δημότη του Δήμου Φυλής ;;;;; Αυτό δεν μας το εξηγήσατε .

Από σας περιμένουμε να πάρετε πίσω την απόφαση σας αυτή και να εφαρμόσετε τις προεκλογικές σας εξαγγελίες . Να τιμήσετε την ψήφο που σας έδωσε ο λαός του Δήμου Φυλής .

Απ την άλλη περιμένουμε ακόμα να δούμε την επίσημη αντίδραση του Δήμου μας σ αυτά που αποφασίζουν άλλοι για εμάς.

Αλήθεια κ. Δήμαρχε συμφωνείτε με την επέκταση του Αποτεφρωτήρα στην περιοχή μας για 3 + 3 χρόνια ;;;;; Είσαστε αποφασισμένος να  δεχθείτε  μια  τέτοια  εξέλιξη  που  θα  βάλει ταφόπλακα  στην  περιοχή  μας , με  την  ανοχή ή  την   υπογραφή σας ;;;;

Οι ενεργοί Πολίτες του Δήμου Φυλής , είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά .Και φυσικά δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί καμμία εξέλιξη που θα καταδικάσει σε αιώνια υποβάθμιση τις ζωές  μας.


Με τιμή 
Δαδάνης Σ. Νικηφόρος



πηγή:http://dadanis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_4.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΟΙ...ΚΑΤΟΙΚΟΙ...ΤΗΣ...ΦΥΛΗΣ

    Α.....Π.....Α.....Ι.....Τ......Ο......Υ.......Ν

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

    Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

    ΑπάντησηΔιαγραφή