Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά συλλήψεις από τον Πανούση για το τοξικό νέφος

   
   Τη σύλληψη του επιχειρηματία της εταιρείας που διαχειρίζεται τα ανακυκλώσιμα υλικά στον Ασπρόπυργο, τα οποία έχουν προκαλέσει το τοξικό νέφος μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της, ζητά από τον Γιάννη Πανούση με ανοιχτή επιστολή του το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Θωμάς Μπιζάς.
Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μπιζά:

«Κύριε υπουργέ.
Όπως γνωρίζετε στην περιοχή του Ασπροπύργου και κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής,  καίγεται  ένα μεγάλο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών  (ΚΔΑΥ),  το οποίο έχει   στις εγκαταστάσεις  του,  χιλιάδες τόνους  απορριμμάτων,  κυρίως πλαστικού και χαρτιού.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πνευμονολόγος ή επιθεωρητής δημόσιας υγείας για να καταλάβει πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος για την υγεία των ανθρώπων όταν εισπνέουν αυτόν τον καπνό που περιέχει  σωματίδια από τα καμένα χαρτιά και τα πλαστικά.
Το ερώτημα μου προς εσάς είναι το εξής: Ο ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης  με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»  ο κ. Δημήτρης  Λαζόπουλος  , δεν θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί  για εγκληματική αμέλεια και για έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων  ανθρώπων που αναπνέουν αυτόν τον τοξικό καπνό;
Κύριε Υπουργέ
Γνωρίζω πως οι  ανοιχτές επιστολές στους υπουργούς δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος επικοινωνίας . Προσωπικά απεχθάνομαι τον λαϊκισμό και  δεν θα έστελνα ποτέ ανοιχτή επιστολή σε υπουργό για τα μάτια του κόσμου.  Είμαι βέβαιος όμως , πως θα συμμεριστείτε και εσείς την αγανάκτηση μου και σας διαβεβαιώνω κύριε υπουργέ,  πως η αγανάκτηση δεν είναι μόνο δική μου.
Μετά τιμής αλλά και αγανάκτησης
Μπιζάς Θωμάς του Εμμανουήλ».
πηγή:http://www.enikos.gr/politics/322196,Melos-ths-KE-toy-SYRIZA-zhta-syllhyeis-apo-ton-Panoysh-gia-to-toxiko-nefos-.html

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Η επιστολή του κ. Μπιζά κινείται προς την θετική κατεύθυνση και εκφράζει την αγανάκτηση των κατοίκων της Δυτ. Αττικής αλλά και των κατοίκων του Δήμου Φυλής. Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Μπιζάς θα δείξει την ίδια ευαισθησία και θα αντιδράσει για την επέκταση της εκμίσθωσης του Αποτεφρωτήρα για 3+ 3 χρόνια που θέλει να επιβάλλει η Περιφέρεια Αττικής και θα καταδικάσει την περιοχή μας στην πλήρη υποβάθμιση.

    Θυμίζω στον κ. Μπιζά ότι στον Αποτεφρωτήρα καίγονται ραδιενεργά ισότοπα , μολυσματικό αίμα , ανθρώπινα εντόσθια από επεμβάσεις χειρουργίων , μολυσματικές νοσοκομειακές σακούλες και άλλα ...

    Όλα αυτά θα καίγονται και θα εκλύονται στην ατμόσφαιρα και στον αέρα που θα αναπνέουμε .

    Αναμένουμε την ίδια αντίδραση και γι αυτό το θέμα ...


    Με τιμή

    Δαδάνης Σ Νικηφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ...ΚΑΤΟΙΚΟΙ...ΤΗΣ...ΦΥΛΗΣ

    Α.....Π.....Α.....Ι.....Τ......Ο......Υ.......Ν

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

    Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

    ΑπάντησηΔιαγραφή