Στον Δήμο Φυλής από το φθινόπωρο η υποδοχή των αιτήσεων για επιδόματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον Δήμο Φυλής από το φθινόπωρο η υποδοχή των αιτήσεων για επιδόματα

Τέλος στην ταλαιπωρία για εκατοντάδες δημότες δικαιούχους επιδομάτων, θέτει σύντομα ο Δήμος Φυλής, καθώς από το φθινόπωρο θα μπορούν να απευθύνονται πλέον στις υπηρεσίες του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα, από την 1η Σεπτεμβρίου 2015, οι δημότες του Δήμου Φυλής θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους για τη χορήγηση επιδομάτων σε υπηρεσία του Δήμου Φυλής. Ακολούθως, οι αιτήσεις θα μεταβιβάζονται στον Δήμο Ελευσίνας που θα αναλαμβάνει τη διεκπεραίωσή τους.
Το θέμα συζητήθηκε την Πέμπτη, 28 Μαΐου, σε διαδημοτική σύσκεψη στην Κοινωνική
Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, υπό την Αναπληρώτρια Δήμαρχο Τζένη Μπάρα, με τη συμμετοχή της Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Πρόνοιας Ελευσίνας, Δέσποινα Οικονόμου, των Διευθυντών των Κοινωνικών Υπηρεσιών Φυλής Γιώργου Βέλλη και Ελευσίνας κας Ζγαντζούρη και στελεχών των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.
Επίσης, αποφασίστηκε να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε από την 1η Ιανουαρίου 2016 να μεταβιβαστεί όλη η διαδικασία της υποβολής και διεκπεραίωσης των αιτήσεων, στον Δήμο Φυλής.
Σημαντική χαρακτήρισε την ανάληψη της υποδοχής των αιτήσεων από υπηρεσία του Δήμου Φυλής, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος, Τζένη Μπάρα. «Πλέον οι δημότες δεν θα ταλαιπωρούνται για να μεταβούν στον Δήμο Ελευσίνας για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό δεδομένου ότι αρκετοί από αυτούς αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην μετακίνησή τους», υπογράμμισε η κα Μπάρα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια