ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Καλημέρα σας 
Εδώ και 15 ημέρες έχουμε κάνει αρκετές επαφές με επώνυμους και φορείς να μας βοηθήσουν στον φιλανθρωπικό αγώνα. Δυστυχώς αν και στην αρχή κάποιοι μας είπαν ότι θα έρθουν, μετά άλλαξαν γνώμη για διάφορους λόγους. Άλλοι πάλι δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας απαντήσουν . Προφανώς η πρωτοβουλία των παιδιών της ακαδημίας μας και ο σκοπός δεν έχουν την εμβέλεια και την προβολή
ενός μεγάλου αθλητικού σωματείου. Όσοι ασχολούμαστε με την ακαδημία του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ σε καμία περίπτωση δεν θα προσβάλλουμε τα παιδιά της ακαδημίας, δεν θα ακυρώσουμε τον αγώνα. Ο αγώνας θα γίνει είτε το θέλουν, είτε όχι. Ο σκοπός είναι ΙΕΡΟΣ. Καλούμε λοιπόν ανοιχτά όποιον επώνυμο έχει την ευαισθησία, να παραστεί στον αγώνα. Αλλιώς θα παίξουν τα παιδιά της ακαδημίας.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ( ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ), αφού κάποιοι μεγάλοι – επώνυμοι δεν μπορούν. ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6/15 ώρα 19:30 ελάτε να βοηθήσετε όλοι να στηρίξουμε τα παιδιά της ακαδημίας μας και την ιδέα τους. Να μάθουν κάποιοι ότι δεν έχουμε ανάγκη την παρουσία τους. 
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους όσους θα έρθουν. 
Ο υπεύθυνος της ακαδημίας
Ιωάννου Ζαχαρίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια