Την άμεση ανακαίνιση του παιδικού σταθμού Φυλής ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Σταματάκος στην καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών.

                                                     
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                 

Συγκίνηση, χαμόγελα και πολλά χειροκροτήματα χαρακτήρισαν την ατμόσφαιρα που κυριάρχησε στο προαύλιο του παιδικού σταθμού Φυλής το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής γιορτής των παιδιών.
Εισερχόμενοι οι θεατές αντίκρισαν ένα πανέμορφο σκηνικό με νότες και μια μεγάλη φωτογραφία του αξέχαστο λαϊκού τραγουδοποιού και τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση ενώ μόλις ξεκίνησε η μουσική παράσταση το γλέντι, η  διασκέδαση και η χαρά χτύπησαν κόκκινο.
Παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού τα παιδιά κατάφεραν μέσα από την αμφίεση,  τα χτενίσματα, το χορό, το τραγούδι, τα ποιήματα και τα σκετς να μεταφέρουν κυριολεκτικά στους θεατές το σφυγμό της κάθε εποχής που παρουσίασαν.
Ο πρόεδρος του παιδικού σταθμού Βαγγέλης Σταματάκος εμφανώς συγκινημένος, καθ΄ όλη
τη διάρκεια της γιορτής ήταν στο πλευρό των παιδιών και των παιδαγωγών, συμπαραστάτης  στην αλλαγή των σκηνικών και όλης της διαδικασίας, ενώ ως καλός οικοδεσπότης φρόντισε και πέτυχε όλοι οι προσκεκλημένοι του να μείνουν απολύτως ευχαριστημένοι.
Στο σύντομο χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους γονείς για την παρουσία τους, υπογράμμισε πως «η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το τέλος μιας χρονιάς, που ήταν χρονιά χαράς για εμένα αφού είχα την τιμή να υπηρετώ καθημερινά τις ανάγκες των παιδιών και να βλέπω καθημερινά τα πρόσωπα των αγγέλων σας».
Ο Βαγγέλης Σταματάκος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την εμπιστοσύνη του και δεσμεύτηκε πως οι πρωτόγνωρες δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά όπως η επίσκεψη των παιδιών στο Αττικό Πάρκο, θα συνεχιστούν και θα ενταθούν τη νέα χρονιά.
«Κάνοντας μια ανασκόπηση στην κάθε μέρα ξεχωριστά αλλά και σε όλες τις νέες δραστηριότητες που προσθέσαμε στο πρόγραμμα των παιδιών θέλω να δεσμευτώ προσωπικά για δυο ακόμα πράγματα : Προχωρούμε στην άμεση ανακαίνιση του κτιρίου για την καλύτερη λειτουργία του Σταθμού και φυσικά θα κάνουμε το παν ώστε κανένα παιδί να μην μείνει εκτός Παιδικών Σταθμών» δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του Παιδικού σταθμού Φυλής.
Τα παιδιά ταξίδεψαν με επιτυχία το κοινό από το επιβλητικό βαλς, στο λεβέντικο τσάμικο, το τσιφτετέλι, το χασάπικο ,το  ζεϊμπέκικο αλλά και μοντέρνους χορούς όπως το τουϊστ που χαρακτήρισε τη δεκαετία του 60 και  τη μουσική ντίσκο που κυριάρχησε στο τέλος της δεκαετίας του 70 και όλη τη δεκαετία του 80.
Η γιορτή έκλεισε με αναμνηστικά και δώρα που πρόσφερε στα  παιδιά ο Βαγγέλης Σταματάκος και μια έκπληξη που ετοίμασε ο πρόεδρος του παιδικού σταθμού Φυλής. Το άρωμα της παλιάς εποχής εξαφανίστηκε μεμιάς όταν στο χώρο της γιορτής εισήλθε μεγαλοπρεπώς μετά την παράσταση η Πέππα το γουρουνάκι για να φωτογραφηθεί και να παίξει με τα παιδιά!

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εσόδων Δημήτρης Καμπόλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Προνοιακής πολιτικής Τζένη Μπάρα, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών  Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φυλής Ελένη Λιάκου, ο τοπικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του παιδικού σταθμού Φυλής Στέλιος Νίκας και ο τέως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χασιάς Βασίλης Γκόλτσιος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια