Μία κοινωνική προσφορά στα "πρωτάκια" του Δήμου Αχαρνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με σύνθημα "Είσαι πρωτάκι; Κερδίζεις 50% έκπτωση σε όποιο άθλημα σου αρέσει από τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Αχαρνών", ο Δήμος Αχαρνών εγκαινιάζει μία νέα πρωτοβουλία που στόχο έχει τη στήριξη των οικογενειών με μικρά παιδιά που τώρα ξεκινούν το σχολείο, και οι οποίες έχουν αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις. Η προσφορά απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που θα εγγραφούν εφέτος στην Α΄ τάξη του Δημοτικού, αφορά ένα άθλημα της αρεσκείας τους και ισχύει αποκλειστικά για το σχολικό έτος 2015-2016.
Η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του  Δήμου απέστειλε ταχυδρομικά στα "πρωτάκια" που οι γονείς τους είναι Δημότες Αχαρνών, σχετική επιστολή με το καρτελάκι έκπτωσης και το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού τους, το οποίο είναι απαραίτητο για την εγγραφή του παιδιού στην Α' τάξη του Δημοτικού.
Στόχος της κοινωνικής πρωτοβουλίας του Δήμου Αχαρνών είναι η μύηση των μικρών
παιδιών στα αθλητικά ιδεώδη και σε έναν δημιουργικό τρόπο απασχόλησης του ελεύθερου χρόνου τους, η εισαγωγή τους σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και άθλησης, που θα τα βοηθήσει μεγαλώνοντας να έχουν καλή φυσική κατάσταση και υγεία, καταπολεμώντας εγκαίρως την παιδική παχυσαρκία.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που εγκαινιάζουμε μία νέα πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς που απευθύνεται σε οικογένειες με μικρά παιδιά που τώρα θα πάνε σχολείο. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής μας για τη στήριξη του θεσμού της Οικογένειας και επιθυμία μας είναι να την αναπτύξουμε περαιτέρω και να την καθιερώσουμε ως θεσμό".



Πληροφορίες: Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών | Τ: 210 2477900, 210 2406630 | Ε: npdd.11@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια