Το 21ο Παιδικό Φεστιβάλ Αχαρνών ανοίγει τις πύλες του και μας περιμένει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ξεκίνησε το 21ο  Παιδικό Φεστιβάλ 2015 με τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Πόλης μας, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015. Το Παιδικό Φεστιβάλ θα διαρκέσει 12 ημέρες ξεκινώντας από την 3η Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου 2015. Σκοπός του Παιδικού Φεστιβάλ είναι να αναπτύξει την ευγενή άμιλλα ανάμεσα στους μικρούς μαθητές, να τονώσει τη δημιουργική τους φαντασία και να τους δώσει την ευκαιρία να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες.
Το 21ο Παιδικό Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του με την παράσταση "Μουσικά χρώματα και ελπίδα για να αλλάξει η σελίδα" από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ώρα 19:30.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Θεατράκι Μίκης Θεοδωράκης και στο Θεατράκι
Θρακομακεδόνων με τη συμμετοχή Δημοτικών Σχολείων των Αχαρνών και των Θρακομακεδόνων, των Μοντεσσοριανών Σχολείων, του Παιδικού Σταθμού "Ο Κόκκινος Μύλος", των χορευτικών και καλλιτεχνικών τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αχαρνών (Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αχαρνών, Χορευτικό Πελοποννησίων, Σύλλογος Ποντίων "Ο Καπετάν Ευκλείδης", Χορευτικό Ηπειρωτών, Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Παραδοσιακή Αναβίωση", Σύλλογος Κρητών, Λαογραφικός Σύλλογος "Ο Κόκκινος Μύλος"). Ενώ θα γίνει και μαθητικός διαγωνισμός Ζωγραφικής στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με τη βοήθεια του υπεύθυνου των Καλλιτεχνικών των σχολείων.
Κατά τη διάρκεια του 21ου Παιδικού Φεστιβάλ θα στρωθεί Τραπέζι Αλληλεγγύης με σκοπό να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια