Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης - ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 στον Δήμο Αχαρνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης - ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015
στον Δήμο Αχαρνών

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε ο Δήμος Αχαρνών στην ετήσια εκδήλωση του ECOCITY – ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015. Ο Δήμος Αχαρνών τιμήθηκε με το βραβείο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ στην κατηγορία «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 – ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» για το επιδαπέδιο παιχνίδι «Οι Πλανητοφύλακες». Ακόμη στην ίδια κατηγορία, ο Δήμος Πέλλας τιμήθηκε με το βραβείο ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ για το έργο «Αλλάζω εγώ – αλλάζει ο τόπος μου», και ο Δήμος Ορεστιάδας με το βραβείο ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ για την ανάπλαση της πλατείας και του εμπορικού κέντρου της πόλης.
Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, το ECOCITY διοργάνωσε την εκδήλωση απονομής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015, στον Κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου στην Αθήνα, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Τα βραβεία απένειμε στους συμμετέχοντες ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ Γιάννης Τσιρώνης, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα έργα για την προστασία του Περιβάλλοντος. Στην εκδήλωση παρέστησαν διακεκριμένοι επιστήμονες, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη των παραγωγικών φορέων της χώρας, φίλοι και μέλη του ECOCITY.
Εκ μέρους του Δήμου Αχαρνών, το βραβείο παρέλαβε η υπεύθυνη του προγράμματος κα Ελευθερία Παπαδονικολάκη. Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός δήλωσε για τη
βράβευση στο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 : «Ευχαριστούμε το ECOCITY και τη διοργάνωση ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 για τη σημαντική διάκριση με την οποία τίμησαν τον Δήμο Αχαρνών. Το βραβείο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ αποτελεί το επιστέγασμα και την αναγνώριση μίας σημαντικής προσπάθειας του Δήμου Αχαρνών στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και αφύπνισης των μαθητών για την προστασία του περιβάλλοντος. Θερμά συγχαρητήρια στην κα Ελευθερία Παπαδονικολάκη, την υπεύθυνη του προγράμματος, αλλά και σε όλους όσοι πίστεψαν και βοήθησαν στην υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος “Οι Πλανητοφύλακες”».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια