ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

          ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ                                                    Άνω Λιόσια  6/5/2015                                                                                                                      

                                                              

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ  Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ

     Συνάδελφοι,
   Βρισκόμαστε στον 5ο μήνα του 2015 και ακόμα περιμένουμε  να πληρωθούμε τα ψίχουλα που δικαιούμαστε για τις εργασίες που πραγματοποιούμε πέρα από το κανονικό  ωράριο   μας.
    Συγκεκριμένα  οφείλονται  οι υπερωρίες από τον Δεκέμβρη  του 2014 μέχρι σήμερα,  καθώς και τα νυκτερινά  κλπ.
    Παρ' όλες τις προσπάθειες του σωματείου τόσο προς την διοίκηση όσο  και προς όλες τις υπηρεσίες του Δήμου  κανένα ουσιαστικό  αποτέλεσμα δεν έχει υπάρξει  και καλοπροαίρετα μπαίνει το ερώτημα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ η διοίκηση του Δήμου ότι υπάρχει
αυτή η σοβαρή εκκρεμότητα ; 
  Δεν το νομίζουμε,  άρα εσκεμμένα και αυτή δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες  και επιπλέον δεν δίνει καμία  εξήγηση ούτε καν  ενημερώνει για αυτό, τόσο το σωματείο,  όσο και  τους ίδιους τους  εργαζόμενους.
  ΑΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΗΣ 
 Συνάδελφοι,
     Δεν φτάνει που δεν έχουν καταβληθεί όσα μας χρωστάνε υπάρχουν και φαινόμενα και γεγονότα που εργαζόμενοι προπηλακίζονται – εκβιάζονται κλπ γιατί συνειδητά δεν πραγματοποιούν υπερωρίες, αφού δεν τις πληρώνονται.
 Τελευταίο γεγονός είναι, από τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας-περιβάλλοντος, που προσπάθησε να δημιουργήσει θέμα με τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου.
   Αν αυτό συμβαίνει με ένα μέλος του Δ.Σ του Σωματείου καταλαβαίνει κανείς τί γίνεται με τους υπόλοιπους εργαζόμενους.
   Δική μας απάντηση είναι συσπείρωση στο σωματείο. Όταν το συνειδητοποιήσουμε η δύναμη μας θα πολλαπλασιαστεί και όχι ο καθένας να υποκύπτει σε πιέσεις και να ενδίδει, ενώ στην πραγματικότητα δεν το επιθυμεί.
     Όπως  και στο παρελθόν καταδικάσαμε παρόμοιες προσπάθειες έτσι και σήμερα καταδικάζουμε τις συγκεκριμένες ενέργειες του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος-Καθαριότητας, δίχως βέβαια η ευθύνη να μην βαρύνει πρώτα   και κύρια τον Δήμαρχο και συνολικά τη Διοίκηση του δήμου που ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.
   Τέλος για να γνωρίζουνε ΟΛΟΙ και να μην λένε,  τόσο σήμερα αλλά και στο άμεσο μέλλον, τι κάνει το σωματείο  και γιατί δεν υπάρχει η όποια επαφή με την διοίκηση ώστε να συζητιούνται τα θέματα που μας απασχολούν, καταλήγουμε στο συμπέρασμα -από τα γεγονότα που υπάρχουν – ότι ο Δήμαρχος δεν θέλει συναντήσεις με το σωματείο  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .
Αυτό δεν σταματά τη δική μας δράση και διεκδίκηση.
    Θα έρθει η στιγμή που θα απαντήσουν  και αυτή δεν θα' ναι μακριά,  οι εργαζόμενοι όμως έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους.

                                                                                                                Το  Δ.Σ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια