Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Επιτροπής Φυλής για τον αθλητισμό

Λαϊκή Επιτροπή Φυλής
                 (Διεύθυνση Σωτήρη Πέτρουλα 20,τηλ.Επικ οινωνίας 210.2484797)


                                                                                             Δελτίο Τύπου                                                                          Ημ/νια 12/5/2015
Η Λαϊκή επιτροπή Φυλής και το Τμήμα Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού από την έναρξη λειτουργίας των αθλητικών τμημάτων μπάσκετ και ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών, έδειξε και δείχνει ευαισθησία στο τρόπο και στη μέθοδο, που προπονητές και μέλη του αθλητικού τμήματος αντιμετωπίζουν τους νεαρούς αθλητές πρώτα ως προσωπικότητες και εν συνεχεία ως αθλητές.
Σε μια εποχή που ο αθλητισμός για τους νέους είναι διέξοδος από τη ναρκωκουλτούρα που προτείνει κ προωθεί το σύστημα , σε μια εποχή που στη λαϊκή οικογένεια  ασκείται οικονομική πίεση από
χαράτσια, ανεργία ,ελαστικές μορφές εργασίας ,ο αθλητισμός θα πρέπει να παρέχεται προς όλους και ιδιαίτερα προς τους νέους ΔΩΡΕΑΝ.
Αντί να αναπτυχθεί ο λαϊκός αθλητισμός στις γειτονιές, γίνεται προσπάθεια  να επιλέξουν παιδιά μέσα από διάφορες σποραδικές αθλητικές δραστηριότητες (σχολεία κλπ) για να τροφοδοτήσουν τις ακαδημίες ιδιωτικών συλλόγων της περιοχής. Ο Διαχωρισμός που κάνουν σε ικανούς και όχι ικανούς για το άθλημα είναι αντί-παιδαγωγικός, καλλιεργεί τη διαφορετικότητα!!!, τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα παιδιά και τελικά την εμπορευματοποίηση του αθλήματος μετατρέποντας τους νεαρούς αθλητές σε προϊόντα.
Η Λαϊκή επιτροπή Φυλής και το τμήμα Μαζικού Λαϊκού αθλητισμού είναι αντίθετη και καταγγέλλουν τέτοιου είδους σύγχρονα παιδομαζώματα.
Οι σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας απαιτούν ο αθλητισμός να παρέχεται δωρεάν προς όλους τους δημότες με υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό σε όλους τους χώρους άθλησης, με σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές άθλησης και ιατρική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της άθλησης.
Ο αθλητισμός όταν παρέχεται στην υγιή του μορφή συμβάλλει στη πλέρια ανάπτυξη του ατόμου, ψυχαγωγεί τον ασκούμενο, βοηθά στη καλή λειτουργία και ψυχική ισορροπία του οργανισμού.

Λαϊκή Επιτροπή Φυλής
Τμήμα Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια