ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ «ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 2020+»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
«ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 2020+»


H Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο συμβολής της στο στρατηγικό σχεδιασμό και τον επιχειρησιακό προγραμματισμό της Περιφέρειας Αττικής, κατάρτισε ένα σχέδιο στρατηγικού σχεδιασμού για την περιοχή μας (συνημμένο αρ.1). Ήδη η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής έχει ξεκινήσει μια συστηματική συνεργασία με τους Δήμους της περιοχής για έργα, δράσεις και ενέργειες που δύνανται να χρηματοδοτηθούν από ίδιους πόρους, και αφορούν
τεχνικές και κοινωνικές υποδομές, κοινωνικές δράσεις και αθλητικές υποδομές (συνημμένα αρ.2 και 3).

Το σχέδιο των στρατηγικών κατευθύνσεων της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής θα εμπλουτιστεί με προτάσεις φορέων, πολιτών και συλλογικοτήτων προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη προστιθέμενη αξία και συνέργεια στη Δυτική Αττική. Η εν λόγω διαβούλευση θα συμβάλει στην τελική διαμόρφωση του στρατηγικού σχεδιασμού με την επεξεργασία ειδικών δράσεων και έργων για την Δυτική Αττική.

Για τον σκοπό αυτό ανακοινώνουμε ότι:

·        Το σχέδιο στρατηγικών κατευθύνσεων τίθεται σε δημόσια διαβούλευση στον ισότοπο http://www.patt.gov.gr (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής) και στο Facebook από τις 11 μέχρι τις 22 Μαΐου 2015, ώστε καθένας που το επιθυμεί να μπορεί να παρέμβει καταθέτοντας τις δικές του απόψεις (στο ant.dytikis@patt.gov.gr με θέμα: Στρατηγικός Σχεδιασμός).

·         Στις 25 Μαΐου 2015 στις 7.30 μ.μ,  στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου, προγραμματίζεται ανοιχτή σύσκεψη με συμμετοχή των Βουλευτών, των Δήμων, των φορέων και των πολιτών της Δυτικής Αττικής προκειμένου να συζητήσουμε τις τελικές μας προτάσεις.

Καλούμε όλες και όλους να πάρουν ενεργό μέρος σε αυτή την διαβούλευση γιατί ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε άλλες διαφορές,  πράγματι η Δυτική Αττική μας ενώνει.





Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια