Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 13-05-2015 και ώρα 20:00


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
     ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
                                                                                            Άνω Λιόσια 08-05-2015
                                             Αριθ. Πρωτ. :18175

                                                                              
Π   Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ Η  Σ  Η


Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 13-05-2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, για να συζητήσουμε στην με αρ.14   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το πιο κάτω θέματα :
  1. Καθορισμός ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων των δικαιούχων για την χρήση κινητής τηλεφωνίας.
  2. Επικύρωση ή μη του υπ’ αριθκμ. 3/30-04-2015 πρακτικών φορολογικής επιτροπής περί εκδίκασης ενστάσεων για τέλη ύδρευσης
  3. Τροποποίηση Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Ο.Τ 1617 της Π.Ε Πανοράματος της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής κατόπιν Δικαστικής Απόφασης.
  4. Πώληση προσκυρωτέου τμήματος εμβαδού 4,90τ.μ ιδιοκτησίας των Σκαλτσά Αναστασίου, Σκαλτσά Ελένη και Σκαλτσά Παναγιώτη, στην Π.Ε. Ζωφριάς Ι της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής, στο Ο.Τ Γ 324 με κτηματολογικό αριθμό 013813.
  5. Εισήγηση έγκρισης του πρωτοκόλλου  προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: "Αναβάθμιση της οδού Θεοφίλου του Δήμου Άνω Λιοσίων στα πλαίσια του προγράμματος: Πράσινη Ζωή στην Πόλη".
  6. Εισήγηση έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής  του έργου: "Ανάπλαση πλατείας Περνερί και κατασκευή πράσινης στέγης στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων".
  7. Εισήγηση έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: "Ασφαλτοστρώσεις οδών Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου".
  8. Εξέταση αιτήματος κ. Ιωάννου Γεωργίου για αποζημίωση καταστραφέντος αυτοκινήτου, από νεροποντή.
  9. Επικύρωση της υπ’ αρ. 37/2015 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ‘‘ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ’’ του Δήμου Φυλής, περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού του ν.π.δ.δ οικ. Έτους 2015, σύμφωνα με έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης
      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                          ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-ΠΕΡΙΣΟΡΑΤΗ  ΖΩΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια