18 Απριλίου: Επέτειος αποχώρησης των ΜΑΤ από την Κερατέα

Σήμερα 18 Απριλίου 2015  τιμούμε εκείνη την πρώτη νίκη  μας,  την αποχώρηση των ΜΑΤ από την Κερατέα ( 18 – 4 – 2011).  Στο μετερίζι που βαστάμε 4 χρόνια, στο Άπαρτο κάστρο του αγώνα των κατοίκων και των αλληλέγγυων που μας συμπαραστάθηκαν, σας περιμένουμε την Κυριακή, 19 Απρίλη και ώρα 11:00 με 1:00.

Ο αγώνας εκείνος πλησιάζει την  δικαίωσή του στον ΠΡΩΤΟ του στόχο :  Να μείνει η περιοχή  μας καθαρή  και να αποσοβηθεί το έγκλημα των πολυδάπανων, καταστροφικών εργοστασίων και ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ στόχος ήταν και είναι η αλλαγή νοοτροπίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,  η  μείωση της υπερκατανάλωσης και της ανόητης  απόρριψης των χρήσιμων υλικών  που περιέχονται σε όσα πετάμε,
 καθώς και η ελάττωση  της εγωπάθειας και  της έλλειψης αλληλεγγύης, που καλλιεργήθηκε σκόπιμα στην Ελληνική κοινωνία.
Εξακολουθούμε να παλεύουμε  μέχρι την τελική δικαίωση και των δύο στόχων, για  να  τους ενστερνιστούν και  τα παιδιά  και τα  εγγόνια  μας, που πρέπει   να μάθουν μαζί μας  να μην πριονίζουν το κλαδί που καθόμαστε όλοι μας.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ: για ελαχιστοποίηση των απορριμμάτων, για τρόπους ανακύκλωσης και κομποστοποίησης με Δημόσιο χαρακτήρα, προς όφελος των πολιτών,    για δημιουργικούς τρόπους επανάχρησης και μεταποίησης,    για κοινωνικές δράσεις .

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟΥ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια