Μέσα από τα μάτια του Παραπονιάρη PART 2.


Το PART 1 θα το βρείτε ΕΔΩ

    Ο δημάρχοντας της φυλής μας καταλαβαίνοντας πως οι φίλοι του πήδηξαν από το μεγάλο πλοίο χωρίς να υπογράψουν το θέμα , άρχισε να αναζητά τρόπους ώστε να του το υπογράψουν οι νέοι κυβερνώντες του .
  Μετά από συνομιλίες με τους νέους κυβερνώντες του πλοίου του ζητήθηκε συμπληρωματική απόφαση για το φιρμάνι 79  . 'Έβγαλε πάλι τον ντελάλη να μαζέψει τους διοικούντες, συνδιοικούντες αλλά και μειοψηφούντες σε νέα ψηφοφορία. Το άλλοθι των εορταστικών  ημερών είχε περάσει και έτσι αναγκάστηκαν οι μειοψηφούντες να εμφανιστούν στην μεγάλη αίθουσα του πλοίου. Εκεί ακούστηκε πως το φορτίο του πλοίου είχε μεγαλώσει περίπου 200.000.000 τόνους.Στο τέλος της συζήτησης ζητήθηκε να ψηφίσουν την συμπληρωματική απόφαση . Ο παλιός δημάρχοντας της φυλής μας, και κοπανατζής στην πρώτη, ενώ ζήτησε να περιμένουν τα σχέδια του νέου καπετάνιου του μεγάλου πλοίου,
τελικά ψήφισε θετικά. Ο ψηφίσαντας θετικά στην πρώτη απόφαση ενώ σκεφτόταν να ψηφίσει λευκό τελικά ψήφισε θετικά.Αυτό έγινε για να εξασφαλίσει το κομμάτι της τούρτας από την πρώτη ψηφοφορία αλλά και για τους φιλικούς δεσμούς που έχει με τους νέους κυβερνώντες του μεγάλου πλοίου. Ο ψηφίσαντας αρνητικά στην πρώτη απόφαση ζήτησε να μάθει από που προέρχεται αυτό το βάρος.  Η μη γνώση των υπευθύνων για την προέλευση του βάρους τον οδήγησαν να το καταψηφίσει και πάλι. Ο παντοτινός λευκός και απών από την πρώτη ψηφοφορία αυτή τη φορά έκανε την υπέρβαση υπερψηφίζοντας το θέμα.  Ο συνδιοικούντας για άλλη μια φορά απλά την έκανε. Τελικά η συμπληρωματική απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία ελπίζοντας πως το βάρος θα μεταφερθεί σε βάθος 2000 χρόνων.
   Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα ο Νικόλας σαν ένας νέος άγιος και προστάτης των ναυτικών μας έβαλε την τζίφρα του για να μη βυθιστεί το πλοίο της φυλής μας . Άμεσα κάλεσε λοιπόν σε συνάντηση  την ομάδα του ο δημάρχοντας στο ορεινό τμήμα του πλοίου. Κάτω από το σπαθί και ανάμεσα στις στολές ζήτησε  λόγω και της σαρακοστής  από τους διοικούντες του να προβούν σε προσευχές και  νηστεία ώστε και ο Γιάνης με ένα (ν) να βάλει και αυτός την τζίφρα του  . Μια τζίφρα που θα ανοίξει το δρόμο για την έκδοση  του  αΚάθιστου Υμνου των Αμνών που θα επιτρέψει στο πλοίο της φυλής μας να ταξιδεύει πριν ανακαλύψουν παλιά βάρη. 
 Προβλέπονται μεγάλα γλέντια στην περίπτωση που εκδοθεί ο ΚΥΑ ενώ σε αντίθεση περίπτωση  η μεγάλη εβδομάδα θα κρατήσει πολλά χρόνια με παράλληλο σούβλισμα αμνών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια