H αγάπη του φετινού Πάσχα Οδηγεί τα παιδιά των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων στην «Κιβωτό του Κόσμου».

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

H αγάπη του φετινού  Πάσχα
Οδηγεί   τα παιδιά
των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων
στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
φέτος το ΠΑΣΧΑ νιώθουμε την ανάγκη να αφήσουμε, για άλλη μια φορά, την ευαισθησία των παιδιών μας και τη δική μας να αναδειχτούν και να αγκαλιάσουν  άλλες παιδικές ψυχές.
Αυτή τη φορά, η αγάπη του Πάσχα, θα μας οδηγήσει στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Η «Κιβωτός του Κόσμου» βρίσκεται στον Κολωνό  και συντηρεί 400 παιδιά, ηλικίας από 1 έως 20 ετών, τα οποία φροντίζει ο Πατέρας Αντώνιος μαζί με εθελοντές.
Επισκεπτόμενοι για πρώτη φορά τον χώρο, αισθανθήκαμε το ανθρώπινο χρέος  να ενισχύσουμε τα παιδιά που ζουν εκεί με όποιους τρόπους μπορούμε.
Ξεκινάμε, λοιπόν, από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου, τη συγκέντρωση
τροφίμων και φαρμάκων, σε κάθε σταθμό, με στόχο την προσφορά τους στην «Κιβωτό του Κόσμου». Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στα παιδιά του ιδρύματος από αντιπροσωπεία γονέων και παιδιών την Πέμπτη  2 Απριλίου  2015, στις 11.00 το πρωί.
Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην παράδοση των προσφερόμενων ειδών, να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην Υπεύθυνη του Σταθμού.
Η επιλογή θα γίνει κατόπιν κλήρωσης καθώς από κάθε σταθμό θα παραβρεθούν τρεις γονείς.
Γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που όλοι βιώνουμε , σας τονίζουμε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι για οτιδήποτε.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι ακόμη κι ένα χαμόγελό σας αρκεί καθώς κάθε μας προσπάθεια αποτελεί, έτσι κι αλλιώς,  ομαδική κίνηση και πρωτοβουλία.                 
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος  Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών

Παναγιώτης Καμαρινόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια