Γ. Κρητικός για εκλογές "Δροσούπολης"

 
Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι, με την ιδιότητα του πρώτου, και απερχομένου Προέδρου του πρώην Δ.Σ. του Συλλόγου της <<Δροσούπολης>>, σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια συμμετοχή που είχατε στις Εκλογές του Συλλόγου μας. 
 Πραγματικά η τεράστια συμμετοχή όλων σας απέδειξε το έργο που έγινε σε αυτόν τον Σύλλογο τον λίγο χρόνο της ζωής του, που εκ του μηδενός αναστήθηκε, πήρε Νομική και ουσιαστική υπόσταση, και χωρίς την βοήθεια κανενός έφτασε στο να είναι Σύλλογος τυπικά πλήρης χωρίς καμιά έλλειψη και παρατυπία.    Εγώ προσωπικά συγχαίρω όλους τους συνεργάτες μου και παρά
το ότι υπήρχαν τεράστιες δυσκολίες, το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους έλαβαν μέρος με οποιονδήποτε τρόπο στην διεξαγωγή των εκλογών, διότι παρά τον μεγάλο όγκο ψηφοφόρων, η όλοι διαδικασία διεξήχθη υποδειγματικά.
  Φυσικά σε κάθε σωστή και σοβαρή κίνηση πάντα υπάρχουν, οι Μεμψίμοιροι, Κακοήθεις, και ανεπαρκής, που την πικρία τους, και την λάθος τακτική τους, την αναγάγουν σε λάθη και παραλείψεις άλλων. Το μόνο που έχω να πω σε αυτούς τους κυρίους, ας έχουν υπομονή και ας βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται, και κάποια στιγμή θα ανταμειφτούν. 
 Ως αναφορά το αν η Διοίκηση του Κρητικού ήταν αδρανής, δεν θα απολογηθώ σε κανέναν, απλός θα παραθέσω τα πιο κάτω στοιχεία, στο τέλος του 2012 ο Σύλλογος ήταν στο απόλυτο Μηδέν, και υπήρχε μόνο μέσα στο μυαλό κάποιον, το 2015 ο Σύλλογος είναι από τους ελάχιστους Συλλόγους που εδρεύουν στον Δήμο Φυλής και είναι απόλυτα Νόμιμος, και το προφίλ του Συλλόγου σε Περιφέρεια και Εφορεία είναι πλήρως ενήμερο, επί πλέον το καταστατικό του Συλλόγου είναι από τα πλέον ενήμερα και άρτια καταστατικά, υπάρχει πλέον έδρα του Συλλόγου που δεν του την χάρισε κανείς, αλλά έχει εκμισθωθεί με έξοδα αποκλειστικά και μόνο του Συλλόγου, ο δε Σύλλογος αυτή την στιγμή κατά πρόχειρους υπολογισμούς έχει ένα ταμείο που αγγίζει  τα 3500,00€, έχει πληρώσει τα επόμενα ενοίκια, και το ηλεκτρικό ρεύμα από χορηγία, και έχει βάλει θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο, διότι από το Μηδέν τίποτα δεν μετατρέπεται σε όλα αυτά τα επιτεύγματα χωρίς τεράστιες προσπάθειες, και οι μηδενιστές πρέπει να ντρέπονται.
  Τελειώνοντας θα πω συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες, καλή πρόοδο για το καλό του τόπου και των κατοίκων, και εγώ προσωπικά χωρίς να εμπλέκομαι στα πόδια τους, όποτε μου ζητηθεί θα είμαι κοντά τους.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια