Καταγγελία προς την πρόεδρο και την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής για τις απαράδεκτες διαδικασίες,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής Δ. Τσιουμπρής καταγγέλλει την πρόεδρο και την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής για τις απαράδεκτες διαδικασίες που επικράτησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. τη Δευτέρα 23/3/15.
Ήταν αρκετή μια κοκορομαχία με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μπουραϊμη για να χαθεί κάθε έλεγχος των διαδικασιών στο Δημ. Συμβούλιο.
Εμείς πιστεύουμε πως τέτοιες κοκορομαχίες μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του λαού της περιοχής μας βολεύουν και την πλειοψηφία της Διοίκησης του κ. Παππού γι’ αυτό και συντηρούνται εξάλλου.
Το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι πως δεν τηρήθηκε καμιά διαδικασία τήρησης του κανονισμού και δεν δινόταν ο λόγος στον επικεφαλή της παράταξης Δ. Τσιουμπρή, όπως προβλέπει ο κανονισμός την ίδια στιγμή που συζητιότανε ο νέος κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δ. Τσιουμπρής καταψήφισε τον κανονισμό γιατί είναι αντιδημοκρατικός και δεν
κατοχυρώνει τα δικαιώματα των παρατάξεων της μειοψηφίας ,που στην πράξη βέβαια και αυτός ακόμη παραβιάζεται και αποχώρησε.
Ένα άλλο θέμα που δημιούργησε την ένταση ήταν η αποδοχή δωρεάς για το φτιάξιμο μιας πλατείας από τον εφοπλιστή κ. Μαρτίνο.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής ψήφισε κατ’ αρχάς την αποδοχή αλλά κατήγγειλε τη Δημοτική αρχή όπως και τις προηγούμενες που έπρεπε να είχαν φτιάξει  όλες τις πλατείες ιδιαίτερα των Άνω Λιοσίων ώστε να μην είναι ακόμη χωράφια (όταν μόνο από τα αντισταθμιστικά της χωματερής την τελευταία 20ετία έχουν έρθει 800!!! δις ευρώ στο Δήμο.)
Είμαστε αντίθετοι στις Διοικήσεις αυτές όπως και σήμερα του κ. Παππού που αποδέχονται τα ψίχουλα του κράτους χωρίς να διεκδικούν κονδύλια για έργα και καταφεύγουν σε διάφορους λεγόμενους φιλάνθρωπους όπως ο εφοπλιστής κ. Μαρτίνος είτε για πλατείες , είτε για υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων κ.α.   
Με τέτοιες «φιλάνθρωπες ενέργειες» οι εφοπλιστές αλλά και άλλοι επιχειρηματίες προσπαθούν να αποκρύψουν ότι το κράτος τους τη στιγμή που παίρνει μια σειρά αντιλαϊκά μέτρα για τους εργαζόμενους και το λαό σ’  αυτούς δίνει μια σειρά προνόμια όπως αφορολόγητο πετρέλαιο , μηδαμινή φορολογία κ.α.
Οι εφοπλιστές τίποτα δεν κάνουν χωρίς ανταλλάγματα. Είναι τυχαίο ότι στην περιοχή μας εκλέγεται με τη Ν.Δ. η κόρη του κ. Μαρτίνου;
                             Ο επικεφαλής  της Λαϊκής Συσπείρωσης
                                      Δημοτικός Σύμβουλος

                                  Δημήτρης Τσιουμπρής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια