Ένωση Ε.Β.Ε Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ!!!


Ένωση Ε.Β.Ε Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ!!!
Μας ζήτησαν να κάνουμε υπομονή, ενώ η θηλιά γύρω από το λαιμό μας συνεχίζει να σφίγγει. Την ώρα της υπομονής (που λέει και το λαϊκό άσμα), χιλιάδες συνάδελφοι μας σε όλη την Ελλάδα, βάζουν λουκέτο, ενώ και οι λίγοι που ανοίγουν τώρα μια επιχείρηση, το κάνουν με σκοπό να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό για την οικογένεια τους και τίποτα περισσότερο.
Μας είπαν να περιμένουμε και ότι η νέα κυβέρνηση θα πάρει μέτρα ανακούφισης για το λαό, μέτρα που θα ελαφρύνουν τα βάρη των επαγγελματοβιοτεχνών. Την ίδια ώρα όμως, άρχισαν να μας λένε, ότι όλα αυτά θα γίνουν σε βάθος χρόνου. Τόσο βάθος μάλλον που είναι άπατο.
Την ίδια ώρα λοιπόν βλέπουμε το πρώτο μέτρο της νέας κυβέρνησης να είναι οι ρουφιάνοι. Η (υποτίθεται) πρώτη φορά Αριστερά, χτυπάει τη φοροδιαφυγή, όπως ακριβώς την χτύπαγε και η
πολλές φορές δεξιά, κεντρώα κλπ. Βάζοντας στο μάτι δλδ τους μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες. Σε αυτούς στέλνει τα κομάντα, τους ράμπο, μεταμφιεσμένους σε τουρίστες, φοιτητές, νοικοκυρές.
Μπορεί ο κ. Τσίπρας να πήγε στο σκοπευτήριο της Καισαριανής σαν πρώτη του κίνηση μετά την εκλογή του, αλλά ο κ. Βαρουφάκης Γιάνης που γράφει το όνομα του με ένα ν, ένα γάμα κλπ, φτιάχνει νέο τάγμα δοσίλογων και ρουφιάνων, δηλώνοντας στην ουσία πως για την αιμοραγία του κράτους φταίει το μαγαζάκι της γειτονιάς που δεν έδωσε μια απόδειξη. Για τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές και τις φοροαπαλλαγές τους κουβέντα για άλλη μια φορά. Για αυτούς που χρωστάνε δις ευρώ υπάρχουν μόνο κίνητρα για να επενδύουν, εις βάρος πάντα του λαού, που καλείται να πληρώσει την κρίση τους.
Αντί να καταργήσουν με ένα νόμο όπως διακύρητταν προεκλογικά το μνημόνιο και ότι συνεπάγεται επί τούτου, συνεχίζουν κανονικά από εκεί που ανέλαβαν, γιατί όπως λέει και ο μεσιέ Βαρουφάκης, το κράτος έχει συνέχεια, οι νόμοι το ίδιο, άρα και η ισχύ τους. Ή μήπως δεν πρόλαβαν ενάμιση μήνα μετά, να φέρουν ένα νόμο στη Βουλή που να καταργεί τα μνημόνια; Για την αλλαγή των ονομάτων από μνημόνιο σε γέφυρα και από τρόϊκα σε θεσμούς, ας τα πουν σε κανένα παιδί του δημοτικού, αν και αυτά χαζά δεν είναι και καταλαβαίνουν.
Και όλα αυτά με το σλόγκαν περί «πατριωτικού καθήκοντος». Ωραία αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση τον πατριωτισμό. Οι λίγοι να ενισχύονται με μέτρα και επιδοτήσεις και οι πολλοί να πληρώνουν τον λογαριασμό με νέα μέτρα και φορολογικές επιβαρύνσεις.



Ανοχή καμία…
Δεν θα περιμένουμε τη Δευτέρα Παρουσία για να δικαιωθούμε.
Απαιτούμε μέτρα τώρα.
·        Κατάργηση του νόμου 4110/2013 (του νόμου που κατήργησε το αφορολόγητο). Αναδρομική διαγραφή των φόρων που επιβλήθηκαν με το νόμο αυτό.
·        Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.
·        20.000 αφορολόγητο όριο και 5.000 επιπλέον για κάθε παιδί
·        Μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών και φόρων για κέρδη μέχρι 20.000€ και αύξηση τους για τις μεγάλες επιχειρήσεις.
·        Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%

Συνάδελφοι - σες
Σας καλούμε να συσπειρωθείτε στο σωματείο, να ζωντανέψετε με τη συμμετοχή και τη δράση σας τις διαδικασίες του.

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

11/03/201

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια