Ευχαριστίες Χειλαδάκη - Καματερού για το Αποκριάτικο Πανηγύρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Γκίκας Χειλαδάκης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του Λαϊκού Παραδοσιακού Αποκριάτικου Πανηγυριού, τους Συλλόγους Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων «Η Γρίζα», Αιγέα, Πανοράματος, Λίμνης, Τσουκλιδίου, Δροσούπολης, Ζωφριάς και Αριστονίκη.
     Ευχαριστούν επίσης τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Πάρνηθα» για την ευγενική παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Νικολάου.
     Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στα δραστήρια μέλη των συλλόγων που μαζί με το Κοινωνικό Μαγειρείο, διαμόρφωσαν τον μπουφέ της εκδήλωσης.
   Ευχαριστούν επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης: Ταβέρνα «Το Λειβάδι»,
Επιχείρηση Δομικών Υλικών Βαφειάδης, Κατάστημα Global Fashion, Καφετέρια Culti, Δικηγορικό Γραφείο Χρυσούλας Κουράση, ΚΤΕΟ Ηνίοχος.
     Τέλος, ευχαριστούν τον Κοσμίδη Γιώργο για τη δωρεά ηχητική κάλυψη, το Σύλλογο Κρητών για τα τραπέζια που πρόσφεραν στο στήσιμο της εκδήλωσης, την Κλέλια Βαρβαρήγου για τη διοργάνωση των παιδικών παιχνιδιών και τη Βίνα Ασίκη για το κέφι που πρόσφερε με την επιλογή της μουσικής.
    Ευχόμαστε το Λαϊκό Παραδοσιακό Αποκριάτικο Πανηγύρι να γίνει θεσμός στο δήμο μας και να αποτελέσει την έναρξη και άλλων συλλογικών προσπαθειών.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ  Γκίκας Χειλαδάκης  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια