Στα γραφεία του συλλόγου Πανοράματος ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης.

  
  Τα γραφεία του συλλόγου επισκέφτηκε την Τετάρτη 25-2-14 ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης ύστερα από πρόσκληση για να δει από κοντά τα προβλήματα της πλατείας Άνοιξης. 
  Τα προβλήματα τις πλατείας είχαν απασχολήσει τη Δημοτική Κοινότητα Άνω Λιοσίων στο προηγούμενο συμβούλιο της. Ο πρόεδρος Χρήστος Καματερός μαζί με τους υπόλοιπους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητα είχαν πάρει θετική απόφαση για την συντήρηση της πλατείας. Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης είχε ήδη ενημερωθεί για τις "παγίδες" της
πλατείας και είχε αποστείλει συνεργείο για την κάλυψη των πιο επικίνδυνων σημείων της. Για να αποφύγουν μάλιστα την εκ νέου κλοπή των φρεατίων είχε
δώσει εντολή να καλυφτούν και με τσιμέντο για να μην είναι εύκολη η αφαίρεσή τους. 

   Ο αντιδήμαρχος αφού άκουσε τα καλά λόγια για την άψογη αντίδραση που είχε ο δήμος στις δύο χιονοπτώσεις όπου δε διακόπηκε η κυκλοφορία στο Πανόραμα. Επίσης  για την άμεση αντίδραση για τον καθαρισμό της περιοχής από τις πτώσεις δέντρων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Πληροφορήθηκε μάλιστα και για τα θετικά σχόλια που έκανε για αυτόν  ο πρώην αντιδήμαρχος Ευάγγελος Σαμόλης για τα παραπάνω θέματα.
   Η συζήτηση συνεχίστηκε με το μεγάλο θέμα της οδοποιίας του Πανοράματος. Από ότι μας ενημέρωσε είναι ένα θέμα που απασχολεί και τον ίδιο το δήμαρχο Χρήστο Παππού μιας και ήταν ένα έργο που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη θητεία του αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Αυτό που προσπαθούν προς το παρόν να κάνουν είναι να κλείνουν τις λακκούβες σε όλο το δήμο αλλά το σχεδόν καθημερινό φορτηγό με πίσσα που έρχεται δεν επαρκεί. Το πρόβλημα αυτό οφείλετε κατά κύριο λόγω στο παλιό δίκτυο ύδρευσης που υπάρχει στο δήμο  όπου καθημερινά σπάνε οι σωλήνες.
  Σειρά πήρε το θέμα της συγκοινωνίας και των κατεστραμμένων κουβουκλίων στις στάσεις. Οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που ενδέχεται να δημιουργηθούν από τις αλλαγές που προτείνει ο ΟΑΣΑ.  Για το  θέμα που υπάρχει με τις στάσεις μας ενημέρωσε πως ήδη είχε προχωρήσει τις προηγούμενες μέρες στον καθαρισμό τους. Ειδικά για την στάση στο αμαξοστάσιο εκτός από το καθαρισμό που έγινε ήδη βρίσκεται σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του ΟΑΣΑ ώστε να τοποθετηθεί κουβούκλιο για την προστασία των επιβατών. Τις επόμενες μάλιστα μέρες αναμένουν τις απαντήσεις του ΟΑΣΑ για τις προτάσεις που είχαν γίνει από το δήμο και από τους συλλόγους στην πρόσφατη διαβούλευση.
  Τα   δύσκολα ήρθαν προς το τέλος  όπου έγινε εκτενής και με ένταση συζήτηση για το θέμα του καταπατημένου δημοτικού οικοπέδου από τους ΡΟΜΑ και για τα προβλήματα που δημιουργούν. 
  Η συνάντηση ολοκληρώθηκε για τις ενέργειες που έχει κάνει ο ίδιος και ο αναπληρωτής δήμαρχος πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας σχετικά με τη "χωματερή" που έχει δημιουργηθεί στο "σπίτι της καλόγριας"  ΕΔΩ  και την επικινδυνότητα του για κατάρρευση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια