25/2/15 ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ & ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΖΕΦΥΡΙΟΥ



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ¨ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA¨ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ


ΔΙΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ MEGA ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ :
http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=36085&subid=2&pubid=34491964

         
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Ζεφύρι, 19/02/2015 
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ                                                             Αριθ. Πρωτ. 6923

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΡΟΣ : Υφυπουργό Προστασίας του πολίτη

Κοινοποίηση: Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής  - Περιφερειάρχη Αττικής  - Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής  - Συμβούλιο Παραβατικότητας Δήμου Φυλής

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ 

ΘΕΜΑ : Λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος & Τμήματος Ασφαλείας Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου Δήμου Φυλής.

Σας ενημερώνω ότι στην Δ Ε. Ζεφυρίου η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και συγκεκριμένα :
Οι ληστείες και οι απειλές, η διακίνηση και η χρήση ναρκωτικών ουσιών σε κοινή θέα ακόμα και μπροστά σε μικρά παιδιά, οι κλοπές επαγγελματικών και ιδιωτικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, οι διαρρήξεις κατοικιών και καταστημάτων, τα εγκλήματα της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας, τα φαινόμενα ανέγερσης αυθαίρετων κατασκευών, οι παράνομες υδροδοτήσεις και ηλεκτροδοτήσεις, τα αδικήματα διατάραξης κοινής ησυχίας, οι επικίνδυνες παραβάσεις του ΚΟΚ όπως αυτοσχέδιοι αγώνες, επιδείξεις κλπ , οι παραβάσεις του Υγειονομικού Κώδικα (κάψιμο καλωδίων – ανεξέλικτη

εναπόθεση κάθε λογής απορριμμάτων – μπαζών κ.ά.), που θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία, είναι μόνιμα και καθημερινά φαινόμενα.
Οι κάτοικοι ζουν καθημερινά με τον φόβο και τα παιδιά μας και οι ηλικιωμένοι δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλαμβάνει ασθενείς μόνο αν τους πάνε οι συγγενείς τους στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου!!!!!!!!!!
Το λεωφορείο του Ζεφυρίου μετά τις έξι το απόγευμα δεν κάνει το δρομολόγιο και στην ουσία δεν έχουμε συγκοινωνία λόγω των επεισοδίων που γίνονται εντός και εκτός του λεωφορείου.!!!!!!!!!!!
Οι πυροβολισμοί, οι ξυλοδαρμοί μικρών και μεγάλων, το κλείσιμο των δρόμων, κ.ά. είναι μόνιμο και καθημερινό φαινόμενο.
Είναι θέμα χρόνου να γίνει κοινωνική έκρηξη στην περιοχή με απρόβλεπτες συνέπειες.
Καθημερινά και όλες τις ώρες της ημέρας δεκάδες αγανακτισμένοι δημότες και δημότισσες οργισμένοι έρχονται στο γραφείο μου λέγοντας μου χαρακτηριστικά κάντε κάτι δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση.
Όλα τα παραπάνω επανειλημμένα τα έχουμε επισημάνει προφορικός και με έγγραφα σε όλους τους αρμοδίους αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής ελάχιστα έχουν γίνει για την ενδυνάμωση του Αστυνομικού Τμήματος και ιδιαίτερα του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, για το οποίο σας ενημερώνω ότι με συνολικά 12 άτομα δύναμη είναι τουλάχιστον προκλητικό να ισχυρίζεται ο οποιοσδήποτε ότι υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσει.
Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή, προκειμένου να συνδράμει την Ελληνική Αστυνομία έχει προβεί ήδη στις παρακάτω ενέργειες:
· Δωρεάν παραχώρηση για τη χρήση του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου, καταργώντας το ενοίκιο που καταβάλλονταν μέχρι πρότινος.
· Μελέτη για την βελτίωση των όρων λειτουργίας του εν λόγω κτιρίου, και συνεχείς παρεμβάσεις (καθαριότητα – κλάδεμα δένδρων – ηλεκτρολογικές και άλλες εργασίες).
· Παραχώρηση δύο οχημάτων (τζιπ) της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας στα Αστυνομικά Τμήματα Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου.
· Δημιουργία συμβουλίου παραβατικότητας στο Δήμο μας.

Ζητάμε:
· Την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου με προσωπικό και μέσα, καθώς σήμερα, παρατηρείται υποστελέχωσή τους και διάθεση των ήδη λίγων δυνάμεων τους για Μέτρα, φύλαξη ΧΥΤΑ ή αγωνιστικών και άλλων χώρων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κοινές περιπολίες με όμορα αστυνομικά τμήματα στερώντας από την Δημοτική μας Ενότητα την συνεχή και αδιάκοπη περιπολία που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.
· Την καθημερινή διεξαγωγή αστυνομικών επιχειρήσεων στην περιοχή από τις ειδικές αστυνομικές δυνάμεις (ΜΑΤ, ΟΠΚ κλπ).
· Την ενίσχυση των δυνάμεων της ομάδας ΔΙΑΣ και την καθημερινή τους παρουσία στην περιοχή μας.
Έχει χαθεί προ πολλού το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής μας και οφείλετε να κάνετε τα αυτονόητα προκειμένου να εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι και να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στους συνδημότες μου.
Με την επισήμανση ότι η διαιώνιση της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης διακυβεύει την κοινωνική συνοχή και απειλεί την κοινωνική ειρήνη, είμαστε βέβαιοι ότι θα προχωρήσετε στην άμεση λήψη μέτρων που θα συμβάλουν στην αποτροπή περαιτέρω γκετοποίησης της περιοχής και στη ανακούφιση των κατοίκων που αδυνατούν να ασκήσουν τα αυτονόητα δικαιώματά τους, ως πολίτες ενός ευνομούμενου κράτους.


ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
(ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ) 


 ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ   22/12/14





πηγή:http://mavroidakosioannis.blogspot.gr/


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οι μόνοι νόμοι που τηρούνται στην γκέτο-αγέλη λυκανθρώπων που ονομάζεται ΖΕΦΥΡΙ είναι για την αφαίμαξη-πληρωμή των δημοτικών φόρων από τα θύματα. Το γκέτο είναι παράνομο και κανένας δεν κάνει τίποτα. Παράνομα καταπατούν - χτίζουν - κυκλοφορούν - οπλοφορούν - διακινούν - εμπορεύονται - εκφοβίζουν και κανένας δεν συγκινείται. Βάλανε 12 πρόβατα να φυλάνε την αγέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή