Nικηφόρος Σ. Δαδάνης: κ.Δούρου καλές οι διαπιστώσεις αλλά οι λύσεις είναι καλύτερες...


Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την δυσφορία και την άμεση αντίδραση   της   Περιφερειάρχης  Αττικής  κ. Δούρου για την μεταφορά των απορριμμάτων από την Τρίπολη στον ΧΥΤΑ  Φυλής . 

Όμως αυτό δεν είναι αρκετό κ. Δούρου . 

Εδώ  απαιτούνται  άμεσες και δραστικές αποφάσεις από την πλευρά σας  για να Μην  υλοποιηθεί  αυτή η απόφαση  που έρχεται σε αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα των συνδημοτών μου και την  κατακραυγή των μαζικών φορέων του Δήμου μας για το οριστικό  κλείσιμο της Χωματερής και την αποκατάσταση του Χώρου .

Επίσης , γνωρίζοντας την κατάσταση  που επικρατεί στον ΧΥΤΑ  Φυλής , ξέρετε πολύ καλά  ότι η περαιτέρω επιβάρυνση με νέα απορρίμματα από όπου κι αν προέρχονται  αυτά  , επιδεινώνουν περαιτέρω την επιβαρυμένη λειτουργία της Χωματερής  και  επιβαρύνουν  επι τα χείρω την ήδη  υποβαθμισμένη  ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου .

κ. Δούρου 

Αναμένουμε να πράξετε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να σταματήσει αυτό το έγκλημα που συντελείται στον Δήμο μας .

Αναμένουμε με την εξουσία που σας έχει παραχωρήσει ο λαός της Αττικής και  ιδιαίτερα ο Δήμος μας  με τα υψηλά ποσοστά εκλογής σας , στηρίζοντας  και εκλέγοντας σας σ αυτό το αξίωμα,  να  προστατεύσετε  τα συμφέροντα , την υγεία  και την  ίση μεταχείριση των κατοίκων του Δήμου μας .

Σας  καλούμε  να τηρήσετε όσα έχετε δεσμευτεί  και να τους ταράξετε  στην νομιμότητα .

Σας καλούμε  να ακυρώσετε  στην πράξη αυτήν την προκλητική ενέργεια που θίγει την Πόλη μας και τους κατοίκους της  και να αποκαταστήσετε  το κύρος των θεσμών που υπηρετείτε .

Καλές οι διαπιστώσεις αλλά οι λύσεις είναι καλύτερες . Αυτές  περιμένουμε.


κ. Δήμαρχε 

Αναμένουμε  την επίσημη αντίδραση  της Δημοτικής Αρχής για την προκλητική και προσβλητική ενέργεια όσων θέλουν να συνεχίσουν την υποβάθμιση του Δήμου μας . Ηρθε η ώρα  να σηκώσουμε τ ανάστημα μας λίγο παραπάνω , δεν νομίζετε ;  



Με τιμή 

Δαδάνης Σ. Νικηφόρος
Δαδάνης Σ. Νικηφόρος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια