Ούτε μήνας δεν πέρασε !!!! Και τώρα τι;;Θα τα δεχτεί;;;

                                                                   
                            Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου,  2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
STOP από Παππού στα σκουπίδια της Τρίπολης
Ματαιώθηκε, με παρέμβαση του Δημάρχου Χρήστου Παππού, η εκ νέου μεταφορά των απορριμμάτων της Τρίπολης στη Χωματερή Φυλής.
Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ), που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 29 Δεκεμβρίου 2014, ο Χρήστος Παππούς, με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής,  αντιτάχθηκε, ευθέως, στο αίτημα του Δήμου Τρίπολης να
επιτραπεί η εναπόθεση των απορριμμάτων του στη Χωματερή της Φυλής.
Εκθέτοντας  το σκεπτικό του ο Δήμαρχος Φυλής τόνισε ότι η διαχείριση απορριμμάτων που προέρχονται από άλλη Διοικητική Περιφέρεια της χώρας είναι παράνομη και πρόσθεσε ότι ήδη έχει δοθεί πίστωση χρόνου στο Δήμο Τρίπολης να λύσει το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων του.
«Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι δυνατό να καλείται η Φυλή, να δώσει και πάλι, λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων όλης της Ελλάδας», τόνισε ο Χρήστος Παππούς και πρόσθεσε ότι πάγιο αίτημα του Δήμου είναι η παύση λειτουργίας της Χωματερής και η αποκατάστασή της. 

Μετά από την παρέμβαση του Δημάρχου Φυλής, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου εισηγήθηκε να απορριφθεί το αίτημα του Δήμου Τρίπολης, ικανοποιώντας έτσι το περί δικαίου αίσθημα των κατοίκων της περιοχής.

«Μέχρι τον Απρίλιο» σύμφωνα με τη σχετική απόφαση

Στον ΧΥΤΑ Φυλής θα οδηγηθούν τα σκουπίδιά της Τρίπολης, με κοινή απόφαση των γενικών γραμματέων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Γιώργου Διδασκάλου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Μανώλη Αγγελάκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια