Μεγάλα αιτήματα… μικρές αλλαγές στη σύσκεψη για τη συγκοινωνία στο δήμο Φυλής

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στα δρομολόγια, εφόσον οι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΟΑΣΑ δεν κόμιζαν κάτι διαφορετικό από τις ήδη εκφρασμένες προτάσεις του Οργανισμού στις βαλίτσες τους, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο στα Άνω Λιόσια, η σύσκεψη με συλλόγους και φορείς του δήμου Φυλής, παρουσία αντιδημάρχων. Μοναδική υπόσχεση ήταν ότι ο Οργανισμός θα εξετάσει εκ νέου μικρές τροποποιήσεις σε δυο δρομολόγια καθώς και το θέμα της Ζωφριάς.
Η σύσκεψη στο δήμο Φυλής με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΑΣΑ και τη συμμετοχή αιρετών και πολιτών, ορίστηκε ως συνέχεια της διαβούλευσης για τη συγκοινωνία, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Οργανισμού στους δήμους όλης της Αττικής.
Τα στελέχη του ΟΑΣΑ άκουσαν με προσοχή από τους αντιδημάρχους και τα μέλη
συλλόγων, τα υπάρχοντα προβλήματα με τη συγκοινωνία και όπως τόνισε ο διευθυντής του κ. Αποστολίδης, πρόκειται για την τελευταία διαβούλευση που πραγματοποιεί ο Οργανισμός, πριν την εκπόνηση της τελικής πρότασης.
Ο ίδιος σημείωσε ότι έχει γίνει μελέτη για όλο το λεκανοπέδιο, η οποία στηρίζεται σε ενιαία δομή και ενιαία φιλοσοφία. «Βασικό μέλημά μας είναι η αξιοπιστία, να λέμε ότι κάθε δρομολόγιο θα περνά, για παράδειγμα, κάθε 15 λεπτά και θα είναι έτσι» υπογράμμισε και χαρακτήρισε λανθασμένη την εντύπωση ότι ισχύουν δυο Περισσότερα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια