ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 : ΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ





<<      ΦΟΒΟΣ :

Ο φόβος είναι ένα βασικό συναίσθημα του ανθρώπου που προκαλείται από τη συνειδητοποίηση ενός πραγματικού ή πλασματικού κινδύνου ή απειλής. Είναι έναςμηχανισμός προστατευτικού χαρακτήρα, μια φυσιολογική αμυντική αντίδραση του οργανισμού χωρίς να απαιτείται συνειδητή σκέψη.

ΦΟΒΟΣ  ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ :

Έχεις εξουσία; Κάνε τους άλλους να φοβούνται και θα τους εξουσιάζεις για πάντα. Όπως εξάλλου έκαναν και σε σένα… Είσαι γονιός, σχολείο, εργοδότης, κράτος; Δηλητηρίασέ την ψυχή του παιδιού, του μαθητή, του εργαζόμενου,  του πολίτη με το φόβο και θα εξαρτηθεί απόλυτα από σένα, που θα θεωρεί σωτήρα του, με σκοπό κι αυτοί να κάνουν το ίδιο στις επόμενες γενιές και να γίνουμε έτσι όλοι μαζί ένα έθνος άβουλων, απροβλημάτιστων κι ανεγκέφαλων ανθρώπων. >>


Σε λίγες μέρες θα κληθούμε όλοι μας να ασκήσουμε το μόνο πλέον δημοκρατικό δικαίωμα που έχει παραχωρήσει η  σημερινή  Πολιτεία  στους Πολίτες της . 

Το δικαίωμα του  " Εκλέγειν & Εκλέγεσθαι ". Μια δημοκρατική διαδικασία  με περυτίλιγμα  τον Φόβο , την Αβεβαιότητα , την Αγωνία
 που περίτεχνα μας σερβίρουν οι  "επαγγελματίες" της  αντικειμενικής ενημέρωσης .Μια διαδικασία που αν θα μπορούσαν θα την είχαν καταργήσει και αυτήν με πράξη νομοθετικού περιεχομένου .

Αλοίμονο  όμως ,  έχουμε  Δημοκρατία . Δημοκρατία των λίγων , Δημοκρατία των ΜΜΕ,  Δημοκρατία  του   ΦΟΒΟΥ.

" Φόβος για τα πάντα. Ζούμε σε μια κοινωνία που οι άνθρωποι φοβούνται τα πάντα, επειδή έτσι έχουν μάθει. Όσο εύκολα φυτεύεται μέσα τους ο φόβος, όσο εύκολα θεριεύει, τόσο δύσκολο είναι να ξεριζωθεί. Γίνονται φοβικοί, καχύποπτοι, ανασφαλείς κι εξαρτημένοι. Βλέπουν παντού εν δυνάμει εχθρούς και κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν το έχειν τους από αυτούς, φτάνοντας σε ακρότητες που δεν είναι ικανοί να συνειδητοποιήσουν. "

Ξεκινώντας λοιπόν από τους φόβους της καθημερινότητας, σιγά σιγά οι επαγγελματίες της πολιτικής και των συνεργών τους  π.χ   τα MEGA-λα κανάλια , των  καλοπληρωμένων δημοσιογραφίσκων του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε  πότισαν τον Ελληνικό Λαό  ,με την  Ρετσινιά  του Τεμπέλη , την Ρετσινιά του Κλέφτη , την Ρετσινιά του Διεφθαρμένου ,πετυχαίνοντας το πρώτο πλήγμα  στην Ψυχολογία του , ώστε να μην μπορέσει να αντισταθεί σ αυτά που ερχόντουσαν .

Να  αισθάνεται   την  ενοχή  και την συνενοχή των πραγματικών Τεμπέληδων που διέσυραν το κράτος , των πραγματικών κλεφτών που έκλεψαν τα Δημόσια Ταμεία , των πραγματικών Διεφθαρμένων που κατέλυσαν την Δημοκρατία ,το Σύνταγμα και κάθε είδους νομιμότητας. 

Φθάνοντας λοιπόν  από το γνωστό σε όλους μας " ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "   στο  " ΖΑΠΠΕΙΟ 1 -2- 3 " καταλήγοντας στο περιβόητο  " ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ "

Μας  είπαν  αν  δεν  τους  ψηφίσουμε  θα   χρεοκοπήσουμε :  

  • και  δεν θα χουμε  Φάρμακα  ........... Τώρα έχουμε αλλά  όλοι δυσκολεύονται να τα αγοράσουν  γιατί οι μισθοί και οι συντάξεις είναι πενιχρές και τα φάρμακα πανάκριβα .
  • Μας είπαν δεν θα χουμε Πετρέλαιο για να ζεσταθούμε τον Χειμώνα .......ενώ τώρα που έχουμε  ο Λαός μας  δηλητηριάζεται  από  μαγκάλια και  από  σόμπες  υγραερίου γιατί δεν μπορεί να αγοράσει Πετρέλαιο ....ενώ  οι Εφοπλιστές  συνεχίζουν αθόρυβα την παράνομη διακίνηση λαθραίου  Πετρελαίου .

  • Μας είπαν δεν θα υπάρχουν λεφτά   για  συντάξεις  και  μισθούς .......κανείς  δεν μας είπε  όμως ποιος πήγε ΦΥΛΑΚΗ  για τα δομημένα ομόλογα  των  Ταμείων  που τα παίξανε  στα Ζάρια ........Κανείς  δεν μας εξήγησε  γιατί κουρέψανε  τα  αποθεματικά  Ταμεία  των Νοσοκομείων , των Πανεπιστημίων , των καταθετών ( μικρο-ομολογιούχων ) ,των Επικουρικών Ταμείων .

  • Μας  είπαν  ότι θα μας διώξουν  από  το  ΕΥΡΩ  και θα γυρίσουμε στην Δραχμή ..........Δεν  μας είπαν όμως με ποιο τρόπο μας βάλανε στον ΕΥΡΩ ; Δεν μας είπανε  πόσο χρέος  αγόρασε  Η GOLDMAN SACHS   για να πιάσουμε το στόχο του ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ  ;;; Δεν  μας  λένε  ότι η συμμετοχή μας στην Ευρωπαική Ένωση  είναι  ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ .

  • Μας  είπαν ότι το Δημόσιο Χρέος έφυγε από το 80% πήγε 120% και τώρα έχει πάει  στον θεό ..........Δέν μας είπαν όμως πως πήγε  εκεί ; Πόσο στοίχησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες , το σύστημα Τetra-C4I , τα δωράκια στους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ της Ολυμπιακής Επιτροπής του Ζάγκ Ρογκ που μας εβγαζε κίτρινες κάρτες καθε τρεις και λίγο .....Πόσο μας κόστισαν οι ΜΙΖΕΣ των ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ; ;

  • Μας  είπαν  5 χρόνια  τώρα ότι  θα  μας  σώσουν από την Χρεοκοπία  ............. Και τους μόνους  που προσπάθησαν να σώσουν  είναι οι εαυτοί τους  από τις ρεμούλες και την απιστία τους προς το Δημόσιο συμφέρον της Χώρας . Μας είπαν ότι θα μας σώσουν  και θα μείνουμε στο ΕΥΡΩ  αλλά καθημερινά  μας βυθίζουν ακόμα περισσότερο στην φτώχεια και την μιζέρια ΣΩΖΩΝΤΑΣ   ΤΙΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ  που   θα   απαιτήσουν   αργότερα    με πλειστηριασμούς  τα  σπίτια των Πολιτών ενάντια στο Σύνταγμα και σε κάθε έννοια λογικής .

Σε λίγες  μέρες  από τώρα   θα βρεθούμε   πίσω  από  ένα  παραβάν  με  ένα στυλό  στο  χέρι  μόνοι  μας  με  την  συνείδηση  μας  να αποφασίσουμε για το μέλλον  το  δικό μας , για το μέλλον  της  Χώρας μας , για το μέλλον των παιδιών  μας  εν τέλει  . 

 Εκεί  πίσω  από το παραβάν κρατάμε στα χέρια μας την τύχη μας . Είναι  η μοναδική  στιγμή  που  η εξουσία  φοβάται  , σέβεται  και υπολογίζει  τον  Πολίτη . Την στιγμή  αυτή  κρατάμε  ένα  πιστόλι  με  μια  σφαίρα μέσα. Μια σφαίρα  που μπορεί  να γεννήσει κάτι νέο , κάτι  καινούργιο , να αλλάξει τις ζωές μας , να αλλάξει την μοίρα αυτού του τόπου . Μια  σφαίρα όμως  που μπορεί να σκοτώσει  το μέλλον  των  παιδιών μας .

Ας αναλογιστούμε  όλοι  μας,   ποιοι  είμαστε  , την  Ιστορία  μας , τους Αγώνες μας   ανα  τους  αιώνες , τις   θυσίες  των  προγόνων  μας     για       Ελευθερία , Δημοκρατία ,  Ισότητα ,  Δικαιοσύνη ,  Ευημερία .

Στις  25 Ιανουαρίου  ας  φοβήσουμε  εμείς  αυτούς  που μας τρομοκρατούν  καθημερινά  , μας  εξαθλιώνουν  και  μας  εξευτελίζουν υποτιμώντας  την νοημοσύνη μας . 

Με νηφαλιότητα ,ψυχραιμία και με χέρι  σταθερό  ας πάρουμε μια  φορά  την τύχη  της  Χώρας και του τόπου μας  πάνω  μας . Ας  πάρουμε και μεις  την ευθύνη  που  μας  αναλογεί .Εχουμε  και μεις  ευθύνη  για ότι συμβαίνει σ αυτόν τον τόπο .Δεν  φταίνε πάντα οι άλλοι.

Τέλος  θέλω να  ευχηθώ  από  καρδιάς  σε όλους τους  υποψηφίους του Δήμου μας  καλή  επιτυχία  στον  αγώνα  τους στηρίζοντας τα δίκαια  αιτήματα των συμπολιτών μας που ζητούν την ψήφο τους  ακόμα και μετά τις εκλογές. 

Καλή Επιτυχία & Καλή Δύναμη σε όλους 

Με  θάρρος  και  Τόλμη  θα  αλλάξουμε  σελίδα  σ αυτήν  την  Χώρα .

Δεν  μας  φοβίζουν  πια  οι  επαγγελματίες  της  καταστροφής   &  όσων  μας έφτασαν  ως   εδώ.

Καλή Ψήφο σε όλους 

Δαδάνης  Σ. Νικηφόρος 
πηγή:http://dadanis.blogspot.gr/2015/01/2015.html?spref=fb

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια