Επιστολή Κώστα Λουμιώτη προς το Παράπονο Φυλής


Κύριε Παράπονο Φυλής,
αν νομίζεις ότι κάνεις ενημέρωση στο διαδίκτυο καλό είναι να ελέγχεις όταν ανεβάζεις επιστολές ή και σχόλια (πολλές φορές ανώνυμων) αναγνωστών σου χωρίς μάλιστα να ελέγχεις την ακρίβεια των αναγραφομένων. Επειδή και στο παρελθόν έχεις αναρτήσει ή επιτρέψει να ανακοινωθούν κείμενα και σχόλια που είναι προσβλητικά για μένα θέλω να σου υπενθυμίσω ότι αυτά δεν είναι
ενημέρωση, δίνεις μάλιστα την εντύπωση ότι όλα αυτά τα κάνεις για να επηρεάσεις καταστάσεις προς συγκεκριμένους στόχους.
Ασχολούμενος με τα κοινά αποφάσισα να κλίσω τα αυτιά μου στις διάφορες προκλήσεις που θα μου γίνονταν. Έτσι άφησα ασχολίαστα πολλά απ’ όσα έγραφες προεκλογικά για μένα αλλά και όταν ψηφίστηκα επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ παρότι γνώριζα τις «πηγές σου». Είναι καλοδεχούμενη η κριτική που διατυπώνεται με επιχειρήματα επώνυμων αναγνωστών  που θέλουν να εκφράσουν τις αγωνίες τους γι’ αυτό το Δήμο, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να δέχομαι κακόβουλα και ανακριβή σχόλια.
Επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
Υ.Γ Παρακαλώ να δημοσιεύσεις την επιστολή μου.
Κώστας Λουμιώτης
                                                   Επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής

Καλό θα είναι κύριε Λουμιώτη να διαβάσεις στο τέλος του blog για το ποιοι είμαστε που μάλλον δεν το έχεις πράξει ποτέ.
Επίσης να δεις στο http://dimotikeseklogesfilis.blogspot.gr/ δεξιά στις ετικέτες .
Θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις , αν θέλεις , τι έχει γράψει προεκλογικά  το Παράπονο Φυλής για εσένα   , όπως εσύ αναφέρεις, γιατί ή κάτι έχεις μπερδέψει ή κάποιοι σε έχουν μπερδέψει.
Η φιλοσοφία μας  δεν είναι να ελέγχουμε (λογοκρίνουμε) τις επιστολές που μας στέλνουν , ούτε να ελέγχουμε τα σχόλια των αναγνωστών αν δεν περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια