ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ


     Με έκπληξη σήμερα ανοίγοντας την διαδικτυακή-ηλεκτρονική εφημερίδα Παράπονο Φυλής διαπίστωσα ότι χωρίς να αναφέρεται το όνομα μου γίνεται ακριβής αναφορά στο τι ακριβώς είπα κατά την τοποθέτησή μου στο Δ.Σ. της 15/12/2014, για τα αντισταθμιστικά ωφέλει του Δήμου από τον Ε.Σ.Δ.Α.Ν., κατά την αναφορά αυτήν ο γράφων  έχει κάνει ένα   βασικό λάθος, δεν προσπάθησε να ερευνήσει και να ψάξει από πού εγώ άντλησα τις πληροφορίες μου, και είπα αυτά που είπα, και έγραψε όλα αυτά τα υπονοούμενα ελαφρά την καρδία, και τελείως επιπόλαια, σας πληροφορώ λοιπόν τα εξής.
1)      Υπάρχει σύμβαση παραχώρησης των εκτάσεων του ΧΥΤΑ Φυλής που έχει συν- ομολογηθεί και υπογραφεί από τον Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α τότε, σήμερα Ε.Σ.Δ.Α.Ν. και τον Δήμαρχο Φυλής και λέει ακριβώς αυτά που είπα και εγώ, και δεν σας στέλνω την σύμβαση αυτήν διότι ξέρω πολύ καλά ότι την έχετε, γιατί λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές είχατε αναφερθεί σε αυτήν την σύμβαση. Το μόνο που θα
σας επισημάνω είναι να δώσετε την πρέπουσα προσοχή κατά την ανάγνωση για να μην οδηγηθείτε σε νέα ατοπήματα, στις παραγράφους του εγγράφου Α, Β,Β1,Β3,Β7, και ιδικά μελετήστε τις δύο παραγράφους Β5,Β6.
2)      Η σύμβαση αυτή και μια άλλη ( και αυτήν την έχετε) που λέει ότι ο Ε.Σ.Δ.Α.Ν. πρέπει να αποκαταστήσει πλήρως την περιβαντολογική ζημία που έχει υποστεί ο τόπος και μετά να παραδοθεί στον δικαιούχο που είναι ο Δήμος Φυλής, και επειδή αυτή η αποκατάσταση θα χρειαστεί 15χρόνια τουλάχιστον μετά την τελευταία αποκομιδή σκουπιδιών στον χώρο, πρέπει βάση αυτόν των δύο συμβάσεων ο Δήμος μας να παίρνει τα ίδια αντισταθμιστικά, μέχρι την παράδοση του χώρου στον Δήμο μας,  προηγούμενη σύμβαση παράγραφος Β6.
3)      Αυτό που ίσως δεν έχετε καταλάβει είναι το ότι ο Γιώργος ο Κρητικός ότι λέει το έχει στηρίξει σε Νόμους, Διατάξεις, Αποφάσεις, Συμβάσεις, που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας.
Επίσης θα ήθελα να σας πω σχετικά με την πρόταση που παραθέτεται των εργαζομένων του Μαραθώνα είναι μια πρόταση ανακυκλώσεις σύμμικτων σκουπιδιών στην πηγή και πολύ σύντομα ο δήμος μας θα έχει την δική του εμπεριστατωμένη και κοστολογημένη πρόταση επ΄ αυτού,         

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να σταματήσουμε και σήμερα όλοι μαζί την απόρριψη σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Φυλής, και ο Δήμος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα επιβίωσης, διότι η δικαιοσύνη δεν αποφασίζει βάση συμφερόντων αλλά βάση νόμων και δικαίου.


 Σύμβαση με πρώην Δήμο Φυλής



Σύμβαση με πρώην Δήμο Άνω Λιοσίων

Καταρχήν θα πρέπει να μάθουμε σωστά το όνομα του συνδέσμου που είναι Εδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.).
     Για αυτό που λέτε ότι στηρίζεστε σε Νόμους, Διατάξεις, Αποφάσεις και Συμβάσεις
    σας το ξαναλέμε, όπως φαίνονται άλλωστε στα παραπάνω έγγραφα,  λήγουν όμως στο τέλος του μήνα εκτός και αν υπάρχουν καινούργιες οπότε θα χαρούμε να μας τις στείλετε για να δημοσιεύσουμε. 
   Θα χαρούμε επίσης να δούμε την εμπεριστατωμένη και κοστολογημένη πρόταση του δήμου μας για την ανακύκλωση των  δικών μας απορριμμάτων-προϊόντων και όχι για τα σύμμεικτα που όντως είναι σκουπίδια.
  Πάντοτε στη διάθεσή σας.
  Παραπονιάρης

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΘΙΧΘΗ;;;;;;;; ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;;;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=OMO1fYq0Nos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=7J9WiMaartA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΥΝΟΥ;;;;;;;;;;;;
    http://vimeo.com/96249403

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 54 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ:
    http://www.youtube.com/watch?v=QjUzMmnM8p0

    ΑπάντησηΔιαγραφή