Σε δράση το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Φυλής

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαπαραταξιακή  εξόρμηση αγάπης κι ενημέρωσης για τη δημιουργία του Κοινωνικού  Παντοπωλείου 
Πραγματικότητα είναι από το πρωί του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής που για τις μέρες των εορτών φιλοξενείται με δικό του περίπτερο ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, στην Πλατεία Ηρώων , αναμένοντας  τους δημότες για την πρώτη τους γνωριμία με αυτή τη νέα Κοινωνική δομή του Δήμου.
Το σύνθημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου που θέλει να συσπειρώσει γύρω του μικρούς και μεγάλους για να δημιουργηθεί στην πόλη μας ένα ισχυρό δίκτυο εθελοντών και μια ζεστή αγκαλιά αγάπης είναι:  «Στηρίζουμε και βοηθάμε - ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ».
 Για το λόγο αυτό άλλωστε,  τα μέλη του ΔΣ του Κοινωνικού Παντοπωλείου κι
εθελοντές  το πρωί του Σαββάτου 20 και τις Κυριακής 21 Δεκεμβρίου μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό σε Δημότες, επαγγελματίες,  καταστήματα της πόλης και σημεία μαζικής συνεύρεσης ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για τη σημαντική αυτή κοινωνική δράση.
Πλήθος κόσμου εξάλλου, επισκέφθηκε το περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Δήμου Φυλής  με δραστηριότητες για παιδιά, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί 21 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια.
Ο κόσμος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όσοι προσέγγισαν το περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου έλαβαν ενημερωτικό υλικό και ενημερώθηκαν για το σκοπό ίδρυσής  του και τη δράση που αναπτύσσει.
Πρώτος που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Δήμου Φυλής ήταν ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζωφριάς, η Πρόεδρος και ο Γραμματέας  του οποίου, Ευαγγελία Κωβαίου και Παναγιώτης Πουλόπουλος αντίστοιχα, παρέδωσαν μία κούτα με τρόφιμα στα μέλη του Δ.Σ. του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα συνεχιστεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα μπορούν να προσέλθουν στο περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων από 10:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 19:00. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια