Το «Σπίτι του Ξενιτεμένου Ηπειρώτη» ετοιμάζεται στις Αχαρνές


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά και επίσημα το «Σπίτι του Ξενιτεμένου Ηπειρώτη»

«Το σπίτι του Ξενιτεμένου Ηπειρώτη», ένα όνειρο ζωής, γίνεται πραγματικότητα για τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Αχαρνών. Η ανέγερση του πολιτιστικού κέντρου, που ξεκινά επίσημα μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας, τέθηκε στο επίκεντρο της προγραμματισμένης επίσκεψης του Συλλόγου Ηπειρωτών Αχαρνών στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Επιπλέον, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ηπειρωτών είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους με τον Δήμαρχο κ Γιάννη Κασσαβό για μια σειρά από θέματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.
Στο τέλος της συνάντησης, ο κ Κασσαβός δήλωσε: «Το σπίτι του Ξενιτεμένου
Ηπειρώτη, εδώ και πολλά χρόνια, αποτελεί τον διακαή πόθο της πολυπληθούς κοινότητας του Συλλόγου Ηπειρωτών Αχαρνών. Ενός συλλόγου με σημαντική προσφορά και δυναμική παρουσία στα κοινωνικά και πολιτιστικά τεκταινόμενα του Δήμου μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που επί των ημερών μου, συνυπέγραψα μαζί με τον επιβλέποντα Πολιτικό Μηχανικό Αλέξανδρο Βησσαράκη την έκδοση της Οικοδομικής Άδειας, ένα όνειρο ετών παίρνει πλέον σάρκα και οστά. Ο Δήμος Αχαρνών στηρίζει το έργο τοπικών, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, που αποτελούν έναν ζωντανό πυρήνα πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης για τον τόπο μας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια