Σε κλίμα ενότητας στα Εγκαίνια του Συλλόγου της Δροσούπολης


Σε κλίμα ενότητας στα Εγκαίνια του Συλλόγου της Δροσούπολης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα γραφεία του εγκαινίασε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, ο Εξωραϊστικός, Πολιτιστικός και  Περιβαλλοντικός σύλλογος Δροσούπολης ο οποίος μετά από τρία χρόνια παρουσίας απέκτησε επιτέλους τη δική του στέγη στην οδό Γρεβενών 16.
Παρουσία του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη και πολλών δημοτικών συμβούλων οι οποίοι προσήλθαν λόγω της σχέσης τους με τον πρόεδρο του συλλόγου και Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Κρητικό, τελέστηκε ο αγιασμός από τον εφημέριο της Ευαγγελίστριας πατήρ Κωνσταντίνο .
Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κρητικός αφού μετέφερε το χαιρετισμό και τη στήριξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού στο σύλλογο, προανήγγειλε τη διεξαγωγή εκλογών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο σύλλογο και ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου.
«Θα είμαι πάντα στο πλευρό του συλλόγου  αλλά πρέπει να έρθουν και καινούργια παιδιά και να δοκιμαστούν νέα μυαλά.  Είμαι πολύ ευτυχής. Ο σύλλογος δημιουργήθηκε εκ του μηδενός  και τώρα κάνουμε εγκαίνια σε αυτό το λιτό χώρο που δημιουργήσαμε και καταφέραμε να πληρώσουμε κάποια έξοδα» είπε ο Γιώργος Κρητικός και ανακοίνωσε πως για τους επόμενους πέντε μήνες έχει εξασφαλιστεί και το ενοίκιο των γραφείων. 
«Δεν ήθελα να αποχωρήσω από τη θέση του προέδρου, αφήνοντας πίσω μου άδεια ταμεία. Τους επόμενους  πέντε μήνες το ενοίκιο του συλλόγου μας θα πληρώνετε από τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο όπως και οι δυο επόμενοι λογαριασμοί του ρεύματος. Αυτό
είναι ένα μαξιλάρι ασφαλείας που αφήνω στους επόμενους. Παράλληλα έχει προγραμματιστεί  για τις 20 Δεκεμβρίου και μια συνεστίαση με στόχο τα κέρδη να μπουν στο ταμείο του συλλόγου και να ενισχύσουν τη νέα διοίκηση» ανακοίνωσε ο Γιώργος Κρητικός που κάλεσε τους παριστάμενους να εγγραφούν στο σύλλογο για να τον στηρίξουν.
Εκ μέρους της Διοίκησης ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης  στο σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και δεσμεύτηκε πως θα γίνει ότι είναι δυνατόν για την επίλυσή τους. Παράλληλα ενημέρωσε τους κατοίκους ότι στο δίμηνο που έχει την ευθύνη της καθαριότητας άλλαξε το πρόγραμμα και πλέον στην περιοχή γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών και τα Σαββατοκύριακα. «Η διοίκηση και εγώ προσωπικά θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα της περιοχής , και κάνουμε ότι μπορούμε, τα τηλέφωνά μας  είναι πάντα ανοιχτά και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας » είπε ο κ. Οικονομάκης που ευχήθηκε καλή επιτυχία στο σύλλογο .
«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα» είπε στο χαιρετισμό του ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αβράμης ο οποίος υπογράμμισε πως θεωρεί «ότι η δημοτική αρχή θα είναι σύσσωμη αυτή την πενταετία για να λύσουμε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε. Δεν υποσχόμαστε τίποτα γιατί πραγματικά είναι πάρα πολλά αυτά που ζητάει ο κόσμος . Η ευχή όλων είναι να λυθούν τα περισσότερα» είπε ο Γιώργος Αβράμης .
Συγχαρητήρια στο σύλλογο για τη δράση του και καλή συνέχεια ευχήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεοδόσης Δρόλιας ο οποίος κάλεσε το σύλλογο να ενεργοποιήσει τον  κόσμο ώστε να αγκαλιαστεί  αυτή η νέα πρωτοβουλία. « Η περιοχή είναι από τις πιο πυκνοκατοικημένες και για αυτό θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα εδώ.  Θα πρέπει όμως και εσείς με τη δράση σας να βοηθήσετε να ενεργοποιήσουμε τον κόσμο  και να του δώσουμε να καταλάβει ότι τα προβλήματα  δεν θα λυθούνε με τους 5 ανθρώπους του ΔΣ του συλλόγου, ούτε τα προβλήματα του Δήμου Φυλής που έχουν  ρίζες δεκαετιών θα λυθούν με τους 33 Δημοτικούς Συμβούλους και τους τοπικούς συμβούλους.  Πρέπει όλοι να συμμετέχουμε  ενεργά γιατί αυτή η στάση ζωής «του απέχω» και του «όλοι ίδιοι είναι»  δεν λύνει τα προβλήματα αλλά τα μεγιστοποιεί» υπογράμμισε ο κ.Δρόλιας.
Καλή επιτυχία στο σύλλογο ευχήθηκε και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χρήστος Καματερός ο οποίος δήλωσε «βρίσκομαι στο σύλλογο της γειτονιάς μας και είμαι χαρούμενος για αυτό . Πιστεύω ότι μέσα από τις δράσεις μας θα τα καταφέρουμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα».
Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος,  ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Γιάννης Κρεμμύδας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Κοιμητηρίου  Ευριπίδης Παπάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Σονίδης, Θεοδόσης Δρόλιας και Γιώργος Αβράμης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων  Χρήστος Καματερός, το  μέλος του Τοπικού Συμβουλίου και πρόεδρος Πανοράματος Δημήτρης Κοψαχείλης ,ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων-Θρακών Νίκος Πουρλίτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Νικολάου Παντελής Δρόσος, ο πρόεδρος των ηλικιωμένων ΚΑΠΗ κ. Μάρκου και αντιπροσωπία από Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Φυλής.

Τα γραφεία του συλλόγου είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα –Τετάρτη και Παρασκευή από τις 17.00-19.00

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια