ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ: Απαράδεκτη κατάσταση που μόνο κακό μπορεί να κάνει στο σύλλογο Κρητών.




                    Ως μέλος του Συλλόγου Κρητών Ζεφυρίου και Περιχώρων «ο Ψηλορείτης» θεωρώ υποχρέωση μου  πρώτον να ενημερώσω τους Κρήτες αλλά και τον κάθε δημότη  που το τελευταίο χρονικό διάστημα  έχουν γίνει μάρτυρες μίας απαράδεκτης κατάστασης με ανακοινώσεις στο διαδίκτυο και δεύτερον να προσπαθήσω να σταματήσει αυτή η παράνοια που επικρατεί  η οποία μόνο κακό μπορεί να κάνει στον σύλλογο.
                 Η τελευταία διοίκηση του συλλόγου στην οποία είχα την τιμή να διατελέσω πρόεδρος δεν κατάφερε να γίνουν εκλογές καθώς και στις τρεις γενικές συνελεύσεις δεν υπήρχε προσέλευση και ενδιαφέρον από τα μέλη μας και έκτοτε (από το 2010) είναι ανενεργός.
              Πρόσφατα η κυρία Στρατάκη εκδήλωσε ενδιαφέρον και ζήτησε  να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για να επαναδραστηριοποιηθεί ο σύλλογος πράγμα που δεν της το αρνηθήκαμε. Αυτό όμως όπως της εξηγήσαμε απαιτούσε κάποιο χρονικό διάστημα λόγω του ότι εγώ προσωπικά δεν είχα χρόνο για κάποιο χρονικό διάστημα και  κάποια μέλη του συλλόγου ήταν εκτός Αθηνών. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αφού πρώτα με απείλησε  ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον μου άρχισε να ενεργεί κυριολεκτικά ως ιδιοκτήτης του συλλόγου. Παραπλάνησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων για να της παραχωρήσουν αίθουσα λέγοντας ότι θέλει να κάνει μία συνάντηση
Κρητών και στην ανακοίνωση της επικαλούμενη ότι είναι ιδρυτικό μέλος έγραφε για συνέλευση του συλλόγου Κρητών Ζεφυρίου και Περιχώρων. Δύο μέρες μετά ζήτησε το Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου εξ ονόματος του Συλλόγου και πριν ακόμα της δοθεί η αίθουσα βγάζει ανακοίνωση για γενική συνέλευση του Συλλόγου. Η απάντηση ήταν αρνητική γιατί δεν εκπροσωπεί τον σύλλογο και μόνο μετά από αίτηση της σαν Μαρία Στρατάκη της παραχωρήθηκε η αίθουσα του πνευματικού κέντρου για συνάντηση Κρητών. Για την συγκεκριμένη συνάντηση έχει βγάλει 3 διαφορετικές ανακοινώσεις αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η κατηφόρα της γελοιότητας δεν έχει σταματημό.
            Της ζήτησα να συζητήσουμε για μία ομαλή επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου στην προσπάθεια μου να σταματήσει αυτή η παραλογία και ενώ εγώ περίμενα τηλεφώνημα της η κυρία Στρατάκη έβγαζε ανακοινώσεις και  δημιουργούσε blog με την επωνυμία του Συλλόγου και σελίδα στο facebook.
           Δικαιούται η κυρία Στρατάκη να εκφράζει τον σύλλογο στο διαδίκτυο; Τα μέλη του συλλόγου του συλλόγου φυσικά δεν της εκχώρησαν αυτό το δικαίωμα. Γιατί λειτουργεί λοιπόν σαν ιδιοκτήτης του συλλόγου;
          Το 2005 εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και σε λίγους μήνες μετά παραιτήθηκε. Έκτοτε δεν ξαναπαρουσιάστηκε ούτε ξανά ενδιαφέρθηκε. Είναι αληθινό το ενδιαφέρον της σήμερα ή υποκινείται από κάποιους άλλους λόγους; Οι ενέργειες της αποδεικνύουν σοβαρότητα για να εκπροσωπήσει τον σύλλογο ή αποσκοπούν σε προσωπικές φιλοδοξίες και οφέλη πατώντας πάνω στον σύλλογο;
         Ίσως για αυτά τα εύλογα ερωτήματα που δημιουργούνται από την στάση της να μας τα απαντήσει ο γιατρός εάν δεν σηκώσει τα χέρια ψηλά.
         Επιθυμία μου είναι να επαναλειτουργήσει ο σύλλογος, να υπάρξουν μέλη που θα ενδιαφερθούν πραγματικά  και να προσφέρουν καθώς εγώ ως απλό μέλος θα τους βοηθήσω με κάθε τρόπο.
       Η επαναλειτουργία όμως πρέπει να  πραγματοποιηθεί με τον πλέον νόμιμο τρόπο και με διαφανείς διαδικασίες μακριά από αυταρχικές και σκοταδιστικές ενέργειες που τελικά γελοιοποιούν αυτόν που τις πραγματοποιεί.
      
                              

 ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια