Νεαροί άδειαζαν σπίτια σε Άνω Λιόσια και επαρχία


Εξιχνιάσθηκαν 11 περιπτώσεις ληστειών και κλοπών
Για ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών συνελήφθη το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου στην περιοχή των Άνω Λιοσίων ένας 21χρονος Ρομά.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του, ένας εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστος στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, είχαν συστήσει από διετίας εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή και ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε

φορά, αλλά με την ίδια μεθοδολογία, διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές και ληστείες σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της επαρχίας.

Ειδικότερα, αφού παραβίαζαν τα παράθυρα ή τις κεντρικές θύρες εισέρχονταν στις οικίες και αφού ερευνούσαν τους χώρους αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές και άλλες οικιακές συσκευές ενώ στις περιπτώσεις που υπήρχαν ένοικοι εντός, τους ακινητοποιούσαν με την απειλή μαχαιριών.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι διέπραξαν δύο ληστείες και εννέα διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στο Παλαιό Φάληρο, στον Άλιμο, στο Γαλάτσι, στην Αργυρούπολη, στη Νέα Σμύρνη, στο Κερατσίνι και στη Λαμία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια