ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ""Στρατιωτικός " νόμος σε υπηρεσία του Δήμου Φυλής.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Aναφορικά με το δημοσίευμα για «στρατιωτικό νόμο» στη Διεύθυνση Πολεοδομίας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας τα εξής:
Ο έλεγχος των εισερχομένων σε ένα δημοτικό κτίριο είναι αναγκαίος για την προστασία της δημοτικής περιουσίας, των εγγράφων και των προσωπικών αντικειμένων εργαζομένων.
Ο έλεγχος στο κτίριο της Πολεοδομίας κρίθηκε επιβεβλημένος μετά τα κρούσματα παραβατικότητας που έχουν παρατηρηθεί, καθώς βρίσκεται σε μια περιοχή υψηλού κινδύνου. Συγκεκριμένα έχουν χαθεί προσωπικά αντικείμενα επισκεπτών, ενώ πριν από λίγους μήνες, άγνωστοι βιαιοπράγησαν κατά υπαλλήλου, χωρίς να γίνουν γνωστά τα στοιχεία τους.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο όρος «στρατιωτικός νόμος» συνδέεται με την ιδιότητα του
πολιτικού προϊσταμένου της Υπηρεσίας Νίκου Χατζητρακόσια, ο οποίος αποστρατεύθηκε το καλοκαίρι, με το βαθμό του Συνταγματάρχη.
Άλλωστε η κοινή γνώμη γνωρίζει ότι πρόκειται για άνθρωπο προσηλωμένο στα δημοκρατικά ιδεώδη, με μεγάλη προσφορά στον τόπο, πριν ακόμα τον τιμήσουν το εκλογικό σώμα και ο Δήμαρχος με το αξίωμα του αναπληρωτή Δημάρχου.

Το σχετικό δημοσίευμα 

"Στρατιωτικός" νόμος σε υπηρεσία του Δήμου Φυλής

  
  Φήμες είχαν φτάσει στα αυτιά μας ότι για να μπεις σε κτίριο του δήμου όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου Φυλής, πρέπει να δώσεις ταυτότητα.
   Τελικά όχι μόνο δεν ήταν φήμες, αλλά και υπάρχει ένα αλαλούμ σχετικά με τον ποιο λόγο γίνεται.
   Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, έγινε για λόγους 
παραβατικότητας, ενώ σύμφωνα με τον υπάλληλο που ζητάει την ταυτότητα με άνωθεν εντολή για λόγους ελέγχου (πόσα άτομα εισέρχονται).
   Εμείς ως συνήθως ρωτάμε :
1. Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ότι για να μπεις σε δημοτική υπηρεσία χρειάζεσαι ταυτότητα;
2. Με ποια απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου πάρθηκε αυτή η απόφαση;
3.  Και αν έχει παρθεί απόφαση  το Δ.Σ. Φυλής , την έχει εγκρίνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ;

Ως οφείλουμε αναρτούμε το Δ.Τ του Δήμου Φυλής που ενώ μας λέει για το θέμα της παραβατικότητας που ήδη το έχουμε αναφέρει , ξεχνάει να μας απαντήσει στα ερωτήματα.
Από ποιους "κρίθηκε επιβεβλημένος" και με ποιες διαδικασίες ;
Όσο αφορά τον αναπληρωτή Δήμαρχο κύριο Χατζητρακόσια και η δική μας άποψη  ταυτίζεται με αυτή της κοινής γνώμης

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δε καταλαβαίνω πως εκφράζεστε (είτε είναι ο συγγραφέας του άρθρου, είτε είναι το δελτίο τύπου του δήμου), για το τι άποψη έχει η κοινωνία, δηλαδή "η κοινή γνώμη" για κάποιον. Πού ξέρετε τι σκέψεις έχει η κοινή γνώμη για κάποιον; Έχετε μετρήσεις, έχετε κάνει δημοσκόπηση, ή απλά πιστεύετε πως αφουγκράζεστε την κοινή γνωμή; Και αυτή η παρατήρηση είναι γενική και δεν είναι εναντίον του Χατζηστρακόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή