AΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης
Τη παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» θυμίζει η ανακοίνωση της παράταξης Μπουραΐμη, για την προμήθεια πετρελαίου στο κολυμβητήριο.
Για τον απλούστατο λόγο ότι τα  ερωτήματα της ανακοίνωσης, δεν έπρεπε να απευθυνθούν προς το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή, αλλά προς το Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης Μπουραΐμη και πρώην Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Κώστα Σκαμαντζούρα.
Κι εξηγούμεθα: Η προμήθεια πετρελαίου για το κολυμβητήριο, από τη διοίκηση Παππού, έγινε
με βάση την από 27 Μαΐου 2013 σύμβαση που είχε υπογράψει ο Κώστας Σκαμαντζούρας και οι παραλαβές έγιναν, κανονικά, από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής, που αποτελείται από υπαλλήλους.
Μιας όμως και θα απευθυνθούν στον Κώστα Σκαμανζούρα, ας τον ρωτήσουν και γιατί δεν υπογράφει η επιτροπή παραλαβής τιμολόγια αγοράς πετρελαίου αξίας 23000 ευρώ που, που υποτίθεται ότι παραδόθηκαν στο κολυμβητήριο, μεταξύ 28ης Μαρτίου και 30ης Απριλίου 2014. Mήπως καταλάβουν ότι δεν απευθύνονται σε αφελείς…
Επισυνάπτουμε, για του λόγου το αληθές, τη σύμβαση Προμήθειας και τα τιμολόγια που αρνείται να παραλάβει η επιτροπή παραλαβής.
Όσο για την αναφορά στο Γενικό Γραμματέα του Δήμου, την αποδίδουμε στην εμπάθεια της παράταξης Μπουραΐμη, που μόνο με όρους της ψυχιατρικής μπορεί να ερμηνευθεί. Καθότι κι ο τελευταίος δημότης γνωρίζει ότι τα καθήκοντά του Γενικού Γραμματέα ασκούνται στο νομικό πρόσωπο του Δήμου και ως εκ τούτου δεν έχει την παραμικρή αρμοδιότητα στο νομικό πρόσωπο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού.





Τα τιμολόγια θα τα δείτε στην επόμενη ανάρτηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια