Χρήστος Παππούς: Σημαντικός ο ρόλος των Συμβουλών των Δημοτικών Ενοτήτων Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου και Χασιάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την πρώτη του τακτική συνεδρίαση πραγματοποίησε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων, το απόγευμα της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου.
Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Χρήστος Καματερός ευχήθηκε σε όλα τα μέλη να έχουν καλή θητεία και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες και στον κανονισμό λειτουργίας της Δημοτικής Ενότητας.
Τα μέλη του Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων είναι τα εξής: Πρόεδρος: Χρήστος Καματερός. Από την παράταξη «Νέα Εποχή» του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού Τοπικοί Σύμβουλοι είναι οι: Ευαγγελία Καψή,
Δημήτρης Κοψαχείλης, Ευάγγελος Μοσχόπουλος, Ιωάννης Σκρέκας, Νικόλαος Χαρίσης και Μαρία Χριστοπούλου. Από τη «Δύναμη Συμμετοχής» του πρώην Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη, είναι οι Αλέξανδρος Ιακωβίδης και Κωνσταντίνος Μπίμπιζας. Από την «Ενότητα Πολιτών» του Σάββα Σάββα, ο Αναστάσιος Ατζάμπος και τέλος από τη «Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής» του Δημήτρη Τσιουμπρή, η Βασιλική Τσιλιγγίρη.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως τα Γραφεία του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων λειτουργούν στον 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έχει δηλώσει πως τα Συμβούλια και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου και Χασιάς θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στη Διοίκηση του Δήμου Φυλής. Κατά τις Δημαιρεσίες μάλιστα, κάθισε στην πρώτη σειρά της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, έχοντας στο πλευρό του, τους τρεις Προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων, Χρήστο Καματερό (Άνω Λιοσίων), Ηλία Κοκκίνη (Ζεφυρίου) και Ελένη Λιάκου (Χασιάς) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια