ΕΣΔΚΝΑ: Γιατί φωνάζει ο ΠΑΣΟΚος συνδικαλιστής;



Η ΠΑΣΚΕ Συνεργασίας (η μια από τις δύο ΠΑΣΚΕ) στο Σωματείο Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ δεν αισθάνεται καλά τελευταία. Ιδιαίτερα μετά την νίκη της Δούρου στην Περιφέρεια ο διαβαθμιδικός σύνδεσμος για τα απορρίμματα θα έχει για πρώτη φορά στην, αναβλύζουσα οσμές της χωματερής, ιστορία της μή Πασόκο πρόεδρο, δηλαδή την Δούρου.
Ο επικεφαλής της πασοκικής παράταξης των εργαζομένων στη χωματερή και πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Ζαχαρόπουλος μάλιστα στεναχωρήθηκε πιο πολύ και από τον ίδιο τον Μπόμπολα με την την ακύρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών που προωθούνταν από την διοίκηση Σγουρού για τις 4 μονάδες επεξεργασίας σύμμεικτων σκουπιδιών (Μπόμπολα Κοπελούζος κλπ) που πρόχωρησε σε σειρά συνεντεύξεων που εξέφραζε την ανησυχία του για το τι θα γίνει με τα σκουπίδια που διακαώς θέλουν οι μεγάλοι επιχειρηματίες .
Η «αγανάκτησή» του μάλιστα φιλοξενήθηκε πρόθυμα από τα Νέα τον ΣΚΑΙ, το MEGA και τις λοιπές
δημοκρατικές δυνάμεις που βλέπουν να τους χαλάει η σούπα των μεγάλων εργοστασίων καύσης
Ποιος είναι όμως ο λογιστής Γιώργος Ζαχαρόπουλος;
Πρώτη φορά έδωσε διαπιστευτήριαόταν στο διαγωνισμό του ΕΔΣΝΑ για το εργοστάσιο σκουπιδιών στο Γραμματικό, όπου έκανε… facecontrol των εργαζομένων – συναδέλφων του.
Είχε δώσει, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, λίστα με ονόματα στα ΜΑΤ που βρίσκονταινεκεί από τα ξημερώματα, ώστε να μην περάσουν συγκεκριμένα άτομα, οι περισσότεροι δηλαδή.
Όταν η Ευρωπαική Ένωση δε, χαρακτήρισε αυτολεξεί τον ΧΥΤΑ Φυλής «Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστειας και ανθρώπινου πόνου» μάλλον δεν ρώτησε το επί δεκαετιές «αφεντικό» της χωματερής (κάτι σαν τον Αραβαντινό στις φυλακές Κορυδαλλού ένα πράγμα) για το τί θα έπρεπε να ανακοινώσει.
Έτσι και η Ρένα Δούρου προχθές έκανε το λάθος να ανακοινώσει ένα νέο σχέδιο για τα απορρίμματα της Αττικής χωρίς να ρωτήσει τον κ. Ζαχαρόπουλο. Φυσικά οι δημότες της Αττικής και ειδικά της Φυλής συμφωνούν με την Ρενα Δούρου και όχι με τις «περίεργες» απόψεις των συνδικαλιστων. Αλήθεια, η ΠΟΕ ΟΤΑ που με σειρα ανακοινωσεων της διαφωνεί με τις απόψεις του συνδικαλιστη Ζαχαρόπουλου θα πάρει θέση;

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κάποιες φορές πρέπει να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους και αυτή τη φορά έχουν ονοματεπώνυμο, αυτό του συνδικαλιστή ! Συγχαρητήρια για το άρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή