Ενημέρωση για τους ανέργους σχετικά με το πρόγραμμα«Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας - Voucher»


Είσαι νέα και άνεργη;
                                                                   Είσαι νέος και άνεργος;
Τώρα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς!!!
Στα επιδοτούμενα  από την Ε.Ε. προγράμματα
που ανακοινώνει το Υπουργείο Εργασίας.

 Ο SEEMIO EEIG (Ευρωπαϊκός Όμιλος Οικονομικού Σκοπού), σου ανοίγει την πόρτα εισόδου στην αγορά εργασίας! Με όρους που προβλέπουν την πληρωμή σου και για την κατάρτισης και για την πρακτική, απευθείας στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Προβλέπουν ακόμα πλήρη ασφαλιστική κάλυψη στην διάρκεια της κατάρτισης και της πρακτικής.

Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας εάν:
Είσαι άνεργος ή άνεργη
v  Είσαι από 18 έως 29 ετών (ημ.γέννησης από 1.1.1985 έως 31.12.1996)
v  Είσαι κάτοικος δήμου της Διοικητικής Περιφέρειας Αττικής
v  Έχεις απολυτήριο Υποχρεωτικής ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
v  ΄Εχεις πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ – ΤΕΙ)

Ο SEEMIO (ευρωπαϊκός όμιλος οικονομικού σκοπού) λειτουργεί με βάση τον κανονισμό


2137/1985 των ευρωπαϊκών κοινοτήτων και έχει την υποχρέωση να υποστηρίξει την ένταξη των ανέργων στα προγράμματα που επιδοτεί η Ε.Ε..
Ο SEEMIO παρέχει σε κάθε δικαιούχο και ενδιαφερόμενο άνεργο, επιχείρηση, δήμο, επαγγελματικό ή κοινωνικό φορέα, έγκυρη ενημέρωση. Στέκεται δίπλα στον άνεργο και τον εργοδότη, από τη σωστή σύνταξη της αίτησης μέχρι την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον εργαζόμενο πλέον, τον εργοδότη και τον πάροχο.
Ο SEEMIO σου παρέχει ενημέρωση και υποστήριξη χωρίς καμία δική σου υποχρέωση και δέσμευση. Εσύ θα αποφασίσεις τελικά σε ποιο από τα κέντρα δια βίου μάθησης που θα σε διεκδικήσουν θα εγγραφείς.
Ο SEEMIO δεν είναι επαγγελματικός ανταγωνιστής κανενός παρόχου.
Παρέχει χωρίς αμοιβή της υπηρεσίες του γιατί υποστηρίζοντας ανέργους, δήμους και επιχειρήσεις δικαιώνει τους σκοπούς και τους στόχους του.
            Το πιο σημαντικό: Επιδιώκει και διαμορφώνει προϋποθέσεις ώστε οι άνεργοι που συμμετέχουν στα επιδοτούμενα προγράμματα ορισμένης χρονικής διάρκειας, τελικά να εξασφαλίζουν σταθερή θέση εργασίας και μετά τη λήξη του επιδοτούμενου προγράμματος στο οποίο συμμετέχουν. Σ΄αυτό συμβάλλουν τα τεστ επαγγελματικού προφίλ από την ISON  που δίνεται η ευκαιρία στον υποψηφιο να καταλάβει τα δυνατά του σημεία και σε τι είδος δουλειάς θα ήταν καλός. Σαν ωφελούμενος στο πρόγραμμα voucher και παίρνοντας μέρος στα τεστ επαγγελματικού προφίλ :
Αποκτάς:
ü  Εμπειρία εξοικείωσης με τους σύγχρονους τρόπους αξιολόγησης που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να επιλέξουν το προσωπικό τους.
ü  Συγκριτικό πλεονέκτημα να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ με βάση τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σους , των κλίσεων και των ικανοτήτων σου προκειμένου να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση εργασίας με μεγαλύτερη πιθανότητα απορρόφησης στο μέλλον.
ü  Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σου, σου ανοίγονται περισσότεροι δρόμοι ως προς την επιλογή κατάλληλου επαγγέλματος, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά σου πέρα από τις γνώσεις σου. Με αυτό τον τρόπο  θα μπορέσεις να είσαι αποτελεσματικότερος σε αυτό που θα κληθείς να ασχοληθείς.
Επικοινώνησε τώρα μαζί μας!
Πάρε μέρος στις συναντήσεις ενημέρωσης που θα πραγματοποιήσουμε σε όλους
τους τομείς της Διοικητικής Περιφέρειας Αττικής.


Επικοινώνησε μαζί μας στο e-mail seemeio.gmail@gmail.com ή με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη του ομίλου μας, στο δήμο που κατοικείς

Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης:
ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΟΝΙΑ - Μωσαιου 6, Ν.Μακρη 19005
Τηλ: 6944 347 352 &  6987 470 166
email: toniapavlidi@yahoo .


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πολύ επιφυλακτικός απέναντι σε όλα αυτά τα προγράμματα... δίνουν ελπίδες στους ανέργους προσφέροντάς τους ψίχουλα, χωρίς ουσιαστικά να έχουν ελπίδα για δουλειά μετά τη λήξη του προγράμματος...παλιότερα ήταν τα ΚΕΚ, τώρα είναι τα voucher...

    ΑπάντησηΔιαγραφή