Eίναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Παππού αυτά που Παρέλαβε και Παρέδωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Μπουραίμης;

Δαδάνης Σ. Νικηφόρος

Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση..

Κ. Δήμαρχε , κ. Παππού ,

 Αναμένουμε   επίσημη ενημέρωση  με  τα  αποτελέσματα  του  ελέγχου των Οικονομικών του  Δήμου  μας .

Και  φυσικά περιμένουμε να ενημερωθούμε όλοι οι Δημότες  τι   παραλάβατε  από   την απερχόμενη   Διοίκηση  του   κ. Μπουραίμη . 

Είναι θέμα διαφάνειας και αξιοπιστίας.

Είναι σημαντικό και χρήσιμο για όλους μας να γνωρίζουμε τι απέγιναν τα εκατομμύρια που εισέρρευσαν στον Δήμο μας  και φυσικά  ΠΟΥ  ΠΗΓΑΝΕ.

Την στιγμή που ο Δήμος μας εμφανίζεται να  είναι ο  πιο  χρεωμένος Δήμος σε όλη την Ελλάδα .

Είναι γεγονός  ότι  ο Δήμος  ,οι υπηρεσίες του , η λειτουργία  του , πρέπει να έχουν συνέχεια. Γιατί τα προβλήματα δεν περιμένουν και οι Δημότες ζητούν λύσεις , όμως κάποια  στιγμή πρέπει να σπάσει ο φαύλος κύκλος  της  συγκάληψης  των  ευθυνών  όσων πέρασαν  από το τιμόνι  αυτού του Δήμου και τον έφτασαν σ αυτό το χάλι .

Θα  περιμένουμε όλοι  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον , φαντάζομαι, που ασχολούνται με τα κοινά ,το αποτέλεσμα του ελέγχου που πιστεύουμε ότι θα κάνετε, σχετικά με το τι παραλάβατε για τα οικονομικά του Δήμου.

Είναι ηθική σας υποχρέωση, θεωρώ, τόσο απέναντι στους Δημότες που σας στήριξαν και σας επανεξέλεξαν Δήμαρχο , όσο  και για την  υστεροφημία σας , να ξεκαθαρίσετε  το τοπίο .


                  Δαδάνης Σ. Νικηφόρος
Πρόεδρος πολιτιστικού & Εξωραιστικού Συλλόγου
                     Πανοράματος



Παρακάτω παραθέτουμε το άρθρο αυτούσιο από την ιστοσελίδα της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ με  τίτλο " Τι παρέδωσε και τι παρέλαβε η Διοίκηση του Δημήτρη Μπουραίμη ."

Πηγή:  
http://doxthi.gr/topika/fylh/6357-ti-parelave-kai-ti-paredwse-h-dioikhsh-tou-dimitri-mpouraimi

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια