Οι προσπάθειες Μπουραϊμη για τη συνεχή λειτουργία του Κολυμβητηρίου του Δήμου Φυλής έπιασαν τόπο!


Οι πολλές και επίμονες προσπάθειες του π. Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραϊμη για την προμήθεια και εγκατάσταση ισοθερμικού καλύμματος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φυλής χωρίς να επιβαρυθεί ο Δήμος ούτε ένα ευρώ, έπιασαν τόπο!
Ο ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας) ανέθεσε μετά από σχετικό διαγωνισμό την 1η Σεπτεμβρίου 2014 την προμήθεια και εγκατάσταση του ισοθερμικού καλύμματος στο
κολυμβητήριο.

 Το έργο αυτό, ήταν απαραίτητο να γίνει στο κολυμβητήριο του Δήμου Φυλής, γιατί είναι ιδιαίτερης περιβαλλοντικής σημασίας και  το κυριότερο θα επιφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, κάτι που είναι πρωταρχικός παράγων για την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Tην προμήθεια και εγκατάσταση ισοθερμικών καλυμμάτων στις δημοτικές πισίνες των Δήμων Αιγάλεω και Φυλής, ανέθεσε μετά από σχετικό διαγωνισμό, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας.Το έργο, απαραίτητο για την ενίσχυση των υποδομών, είναι ιδιαίτερης περιβαλλοντικής σημασίας καθώς θα επιφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, στους δύο δήμους.

Η προμήθεια και η εγκατάσταση ισοθερμικών καλυμμάτων καθώς και μηχανισμών περιτύλιξής τους, στις κολυμβητικές δεξαμενές ολυμπιακών διαστάσεων στα Δημοτικά Κολυμβητήρια των Δήμων
Αιγάλεω και Φυλής, ανατέθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2014 στηνεταιρεία POOL SPORT A.E, που ανακηρύχθηκε ανάδοχος της δημοπρασίας.

Η προμήθεια έχει ενταχθεί, με ενέργειες του Αναπτυξιακού Συνδέσμου, στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου και η ανάθεση έγινε, μετά και την κατακύρωση των αποτελεσμάτων του σχετικού διαγωνισμού, που διεξήγαγε ο ΑΣΔΑ.
πηγή:http://pitsounicity.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πολύ σημαντικό για το κολυμβητήριο... δε χρειάζονται βέβαια τα συγχαρητήρια για το αυτονόητο.... εξάλλου ο δήμος δε θα βάλει λεφτά από την τσέπη του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή